Дали ви е важна големината?

• Креатор на темата Креатор на темата Ace.topce
  • Време на започнување Време на започнување
Македонија е позната по големокурци, а особено форумов.
Вие дали знаете колку се 20см? Па ќе се исплаши девојка да види 20см..
Jas imam kur od 27 santima koj prelica site drugi masni tkiva redok i stalozen pri prenetriranje i stabilen pri osciliranje.Pri vadenje vakumira cela tecnost zenstvena i pljuka po pickata vo krasna bela varijanta.
Jas sum Makedonec so golem kur.

Прати им го на тетките од форумов по порака нека се навлажант малку,очајната има фатено пајажина меѓу нозе.
Влажни сме ние, ич да не се секираш, нека ти го прати тебе за да исплакнеш очи.

Влажни сме ние, ич да не се секираш, нека ти го прати тебе за да исплакнеш очи.
Што се јавуваш ти,тебе не те ни помислив,ај мене ти прати ми ја да видам и да оценам што пичондра имаш меѓу нозе.

Што се јавуваш ти,тебе не те ни помислив,ај мене ти прати ми ја да видам и да оценам што пичондра имаш меѓу нозе.
Оффф..извини...оти рече тетки, затоа.
Не можам да ја сликнам, незнам каде е.

Од искуство ова го кажуваш ? Најсмешно ми е кога машки кажуваат колку било доволно или не било доволно :eek:

Јас зборувам за визуелно. Онака си изгледа баш океј димензија шише од дезодоранс.

Е сега ако одиме анатомски според истражувањата најосетливиот дел од вагината се првите 6 до 8 цм, и клиторисот. Тоа ќе го исполни скоро секој кур на светот, треба ептен да си малер да имаш микро кур.

Али факт е дека визуелно жените секојпат ќе го изберат поголемиот и помасовниот кур. Субмисивноста си го прави своето, поголемиот кур и асоцира дека ќе биде растурена како ефтина курва на автопат. Иако тоа немора да значи ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom