UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Жиру :cuc::cuc::cuc:
Автоматски споено мислење:

Кој да влезе како холдинг мидфилдер против ПСЖ, Матиќ? :) И јас сакав да излезе ама да не се правиме наудрени, нема нешто голем избор.
Било кој е ваљда подобро од играч за кој се знаеше дека 90% добива уште еден жолт.

Класично интерашко распаѓање на Јунајтед во две минути.
Мада колку несериозен тим се ПСЖ, ништо чудно и да им вратат услуга за неколку минути.

Било кој е ваљда подобро од играч за кој се знаеше дека 90% добива уште еден жолт.
Ајде сега не се прави паднат од Марс како да не знаеш колку cons имаат Матиќ и Погба против агилен противник. Реално и јас би ризикувала, да имаше уште еден налик МекТоминај, секако дека ќе направеше измена.

Пишано му било на Фред вечерва, многу повеќе го заслужи црвениот првиот пат него ли овој втор жолт, реално не сум сигурен дека и двете одлуки се исправни.

Класично интерашко распаѓање на Јунајтед во две минути.
Грешка си, утакмицата замина кога Рашфорд и Марсијал се плеткаа пред гол. :toe: очекувано беше да примиме гол.

Голема е веројатноста ниту една шпанска екипа да помине 1/8 финале oваа сезона, то ест речиси сигурно ќе биде така.
Барса не се то шо беа ама дека ќе отпаднат од Салцбург, Шахтар/Гладбах/Интер, Порто, Аталанта/Ајакс, Лацио, Лајпциг/Јунајтед во паралелен универзум само

Ајде сега не се прави паднат од Марс како да не знаеш колку cons имаат Матиќ и Погба против агилен противник. Реално и јас би ризикувала, да имаше уште еден налик МекТоминај, секако дека ќе направеше измена.
Епа и Оле ризикуваше! Фрос ризик е кога е или-или, ова не е ризик ова е самоубиство од заседа! Оставаш човек со жолт, кој требаше да биде црвен и знаеш дека нема ич у главата да се контролира! Јас не очекував ни до 70 минута да догура, успех е и тоа!

Жиру си има мало шоу вечерва.
Не ми е јасно како жирафата од Мадагаскар е прв избор на Лампард кога ги има Вернер и Жиру.

Грешка си, утакмицата замина кога Рашфорд и Марсијал се плеткаа пред гол. :toe: очекувано беше да примиме гол.
Па тоа ти е винтиџ Интер утакмица. :)
Се изнапромашуваш пред гол, примаш гол од полу-шанса, без игра на другиот и добиваш црвен картон во следниот напад.
Јунајтед и пред голот беа подобри, а и сега со играч помалце се подобри. Каков клошарски тим се овие ПСЖ

Барса не се то шо беа ама дека ќе отпаднат од Салцбург, Шахтар/Гладбах/Интер, Порто, Аталанта/Ајакс, Лацио, Лајпциг/Јунајтед во паралелен универзум само
Не знам за другиве ама не дај Боже Ајакс да ви се падне, 189 гола ќе ви дадат како што сте распаднати во одбрана.

Глеј ја групава со ПСЖ/Јунајтед/Лајпциг, со 10 бода може да отпадне некој.

Не знам за другиве ама не дај Боже Ајакс да ви се падне, 189 гола ќе ви дадат како што сте распаднати во одбрана.
Колку шо му дадоја на Келехер и Нико Вилијамс..Иначе играчи на Ливерпул..Мртва екипа 10 ќе му дај Барса

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom