TpH_Bo_OkO
Трноризец
Знаејќи какви цигани сте, гарант и отспал со жена му на амбасадорот, само за да се пише бугар...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Naj verojatno za nekoj drug denar e kazal tuj shto e iskala da chue novinarkata.Знаејќи какви цигани сте, гарант и отспал со жена му на амбасадорот, само за да се пише бугар...
so misles deka bugarija e svetot abe neli gledate deka ste na marginite vo se!!Ние го презираме и прилепчанецот Димитар Талев, а Бугарите го слават. Не само што Бугарите го слават, туку слушам и УНЕСКО го славел. Чудна работа. Тие што ние ги презираме, светот ги сака.
Ете како работи бугарската пропаганда....
Не, другарче мое. Ние во Македонија сме на маргините на светот, не се тие. Ние имаме проблеми со сопствената Историја, немаат тие.so misles deka bugarija e svetot abe neli gledate deka ste na marginite vo se!!
Грешка!Не, другарче мое. Ние во Македонија сме на маргините на светот, не се тие. Ние имаме проблеми со сопствената Историја, немаат тие.
Не, другарче мое. Ние во Македонија сме на маргините на светот, не се тие. Ние имаме проблеми со сопствената Историја, немаат тие.
a be razbrav deka imalo dokumentarec na kajgana postiran pred okolu nedela dena kaj sto se kazuva deka grcite ja priznavaat nasata zemja i deka aleksandar makedonski ne bil grk tuku makedonec i sl..aj ve molam ako mozi da mi kazite kaj da go baram potocno oti eve 2 saati ne mozam da go najdam.aj pisete link ili kazete kade potocno na saitot da go baram,Fala
da jas nemam problem so mojata istorija i na nikoj ne vikam ti ne si bugarin ,grk ,srbin.......vikaat tie so se plasat od istorijata.Neka citat Hans Lotar stepan -germanski ambasador vo MAKEDONIJAНе, другарче мое. Ние во Македонија сме на маргините на светот, не се тие. Ние имаме проблеми со сопствената Историја, немаат тие.
И јас немам проблем со мојата Историја.da jas nemam problem so mojata istorija i na nikoj ne vikam ti ne si bugarin ,grk ,srbin.......vikaat tie so se plasat od istorijata.Neka citat Hans Lotar stepan -germanski ambasador vo MAKEDONIJA
a ti pa od deka si.sigurno bugarce ili grk si.prati me sega "JAS SUM MAKEDONEC"od StrumicaИ јас немам проблем со мојата Историја.
Македонија како држава и Македонците како народ имаме проблеми со погрешната интерпретација на Историјата. Не само тоа туку Македонија нема ни елементарен демократски амбиент за историска дебата, а тоа е уште позагрижувачки![]()
Без разлика кој и зошто е во право, а кој не е. Нема демократска, културна и принципиелна дискусија.