Што мислите за програмата на Cabletel?

• Креатор на темата Креатор на темата kobra17
  • Време на започнување Време на започнување
Како е сеа програмата???
Глеам маркетингов им е добар... Планирам да преминам на КејблТел.. шо ми препорачувате?

Интернетот е супер, сеа паѓа некогаш али брзината си е добра.

А изборот на ТВ програми е лош. Ем на некои на кои треба да има превод нема... за ТВ имаат многу недостатоци. Сеа ти зборам за аналогна тв, пакетот за со дигитална незнам како е. :)

ne mislev na maaxtv mislev na cabletel inace i jas imam internet od thome...:)

Некој Марко пратил мејл до Спортклуб и глејте што му вратиле:

Postovani g-ne Marko,

Iz dana u dan, dobijamo sve vise vasih mejlova, ali nazalost nismo mi faktor koji odlucuje, Vas operater smatra da nema interesa za reemitovanje naseg TV kanala.

Srdacan Pozdrav / Best Regards,

Sava Jovanovic

production manager

sport_klub 1

IKO MEDIA d.o.o Bul. Zorana Đinđića 8a/1,

11070 Novi Beograd

tel: +381 11 330 52 77

mob: +381 63 340 632

Идиотиве викаат дека се во преговори а они откажуваат. Сељачана...

Интернетот е супер, сеа паѓа некогаш али брзината си е добра.

А изборот на ТВ програми е лош. Ем на некои на кои треба да има превод нема... за ТВ имаат многу недостатоци. Сеа ти зборам за аналогна тв, пакетот за со дигитална незнам како е. :)
На Дигиталната има околу 10 програми кои шо се со преводи, сликата е каде каде поубава, ама пак не им е нешто посебно понудата.

Сигналот на дигитална е арен, ама малку се 10-тина програми со превод како за дигитална.А интренетот се брз ама кога има,ако загрми...

мајката у пичка да им ја ебам !

Дај некој нека каже дали е можно на нивна територија на телекабел да се поврзе човек. Ме нервираат толку многу, некој ден ќе им упаднам ќе тепам све од секретарка до директор таму.

Срам ми е од народ ради нив, сите гледаат Англиско ја не гледам, сите фудбали можни ги има на телекабел кај овие рѓиве ДМ Сат е новитет во програмата. Ај тоа што нема порничи им го простив, али за ова сериозно има мама да ебам на некого.

Баш имав прилика вчера да ја виам дигиталната на Кејблтел изгледа доста добро место HBO пакетот го имаат Premium digital кој е сличен

,али една грешка голема им е што немаат Спорт клуб и немаат превод на македонски за каналите на кој на Макс тв и Бум тв имаат

abe nikad nema da stavat ovie sportklub mame im e..m prativ mail do sport klub i mi vikaat problemot ne bil do niv tuku do vasiot operator koj gi lazel vo vrska so koisnicite demek imale pomalku od kolku sto imaat i zatoa ne sakale da go stavat ovie nasive vo ponudata teski seljaci sve da im ebam...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom