Што мислите за програмата на Cabletel?

• Креатор на темата Креатор на темата kobra17
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јули 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
Веб-сајт
www.kobra16.piczo.com
Pa spored ocekuvanjata na site ne e nesto naj naj ama toa e toa pa tolku od mene drugoto go ostavam na vas pa luge navalete :)

Uzasna e... :( Mozat tolku mnogu podobri kanali da stavat... retko sto e gledlivo. Edna Nova tv sto bese super, sega ima los signal, retko-koga sinhronizirano audio i video, i nema teletex. Plus, ne znam dali e samo kaj mene, ali skoro po pola den signalot na poveketo kanali e los, na nekoi katastrofalen.

Ni malku ne sum zadovolen, ama toa e.

Ктастрофа е програмата, многу лошо, сите добри канали ги тргнаа, немаме друго решение иначе одма ги откачувам

i jas se soglasuvam so toa ama jas mislam deka oni go vidoa nasiot standard i zatoa stavija vakvi programi zatoa sto vo bugarija se mnogu pokvalitetni kade kade ama toa e toa....

со еден збор...КАТАСТОФА

Откако ги скинаат титловите на сите канали КејблТел даде некое соопштение на нивниот канал дека повеќето од каналите кои ги нудат поседуваат fast text. Дали некој има откриено кои ТВ канали имаат fast text за да се гледаат со соодветен (српски, хрватски, бугарски) превод?

ПОВЕЌЕТО канали се само тие четири што ги вртат на каналот.
N.Geographic (555-slovenski, 556-hrvatski, 557-srpski)
Zone Romantica (550-hrvatski)
Zone Reality (556-hrvatski)
Travel (898-srpski)

има и на оној TCM за стари филмови, ама тие се некои норвешки или кој знае какви (777 и 778)
На многу други кабелски се уште има српски титлови, што е и најлогично ДОДЕКА не се појават првите македонски титлови. Јас сум најмногу ЗА да има македонски титлови барем на некои канали како discovery или national geographic, па подоцна и на други како романтика итн. Голем дел од корисниците не знаат англиски или други странски јазици, и потребен е титл. Што ќе гледаат ако нема титл? Но за МК титлови, според кејблтел, било многу скапо и се чекало владата да помогне, а и да имаат уште повеќе корисници...

Немам коментар.

Momentalno e katstrofa.
No kako sto citav naskoro ke imalo 120 kanali i ke imalo Makedonski titlovi
Mozebi togas ke bide podobro,sega e katastrofa

Нема добри програми,мене единствено ми е погодена Fox life и нон стоп само тоа гледам...

Горе-долу се ОК каналите, криво ми е само што ги тргнаа преводите од каналите, сега не дека не ги разбирам, ама потешко е на англиски. Плус, нека ги откачат MTV Adria и Play TV, бидејќи се за никаде, место нив нека вклучат нешто од типот на MTV Hits UK, Deejay TV, TMF итн.

А да, слободно нека ги тргнат и Балканика, Пинк, Свет, BN, SOS и Hayat! Додека ги има, принуден сум да ги гледам.

Како е сеа програмата???
Глеам маркетингов им е добар... Планирам да преминам на КејблТел.. шо ми препорачувате?

kakvo preminuvanje nemoj da si se zaebal site begaat ti ke preminuvas katastrofa im e programata..bolje staj t-home ili neso drugo samo ne kejbltel..uzas..

mozebi neznam ja imam od thome ali televizijata im e krs... ne bi gi preporacal na nikogo.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom