Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
На интервју го прашаа само кога е роден татко ти друго ништо, да прашале нешто и да не одговорил да речам ајде не го поминал ама вака се гледа дека врска нема одбивањето со интервјуто
Ве молам за информација и на другите, кој статус го имал сопругот, пред да го добие отказот? Изгледа како после финална да ги ставаат на отказ (тоа е следен чекор). Ако има некој со ваков статус од Скопје и Софија, би било добро да пише, за да знаеме дали има уште.

Ве молам за информација и на другите, кој статус го имал сопругот, пред да го добие отказот? Изгледа како после финална да ги ставаат на отказ (тоа е следен чекор). Ако има некој со ваков статус од Скопје и Софија, би било добро да пише, за да знаеме дали има уште.
Статус финално имаше

Еден апдејт за керка ми. На 23.11.2023 ѝ беше побаран док за семејни врски. Доставен до Мин на 8.12.2023. Статус сменет од нередовна во финална на 15.12.2023 (тогаш проверив). Постапката ја тера по татко и мајка бг државјани. Интервју мај 2021 во Скопје, бројчето излезе во јули истата год. После ова, ќе известам дали е ок или не. На интервјуто, се можно била испрашана, дури и каде работат нејзините родители. Одговарала брзо, дури била и прекинувана во одговарање, за да се префрлат на следно прашање.

Здраво, не сум во тек што се дешава, нели едно време можеа да се проверат преписки по консулски пат со рандом впишување бројче и излегуваше статус? Дали може сеуште така?

Здраво, не сум во тек што се дешава, нели едно време можеа да се проверат преписки по консулски пат со рандом впишување бројче и излегуваше статус? Дали може сеуште така?
Неможе, освен бројчето се бара и пинот /на бг. парола/

Еден апдејт за керка ми. На 23.11.2023 ѝ беше побаран док за семејни врски. Доставен до Мин на 8.12.2023. Статус сменет од нередовна во финална на 15.12.2023 (тогаш проверив). Постапката ја тера по татко и мајка бг државјани. Интервју мај 2021 во Скопје, бројчето излезе во јули истата год. После ова, ќе известам дали е ок или не. На интервјуто, се можно била испрашана, дури и каде работат нејзините родители. Одговарала брзо, дури била и прекинувана во одговарање, за да се префрлат на следно прашање.
Kade pravevte intervju ?

Iskreno trebalo toj dokument direktno vo Sofija da se odnese dodeka go ispratat do Sofija roko ke mine za dostava na dokumenti se nadevam deka se ke bide vo red pozdrav
Никаде не пишува дека док е доставен во Скопје, туку дека интервјуто е таму извршено, а док е доставен до Министерството.

Луге не се чудете гледате дека критериумите се построги и дека интервјуто не е заебанција и лесно, сега се уверивте, ако човекот кој ви го прави интервјуто напише негативно , советот ве одбива, затоа повторно ке речам ви треба ДОБАР посредник, а не ние се си знаеме на форумов тие бараат и се само за пари и т.н. и ете за неколку прашања т.е финти, отидоа парите и 3 години чекање. поздрав
A posrednikot sto ke napravi ?Ke odgovara za nas ?Golem del od posrednicite se neobrazovani i znaat raboti od rekla kazala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom