Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koga bese na intervju drugar?so izvod od dedo pred 1918 god i od bugarski klub od strumica.
DaAkt za vencani e Izvod od maticna kniga na vencani?
30.04.2019Koga bese na intervju drugar?
Pozdrav
pred 5-6 denKoga go dobi ovoj status, denes ili ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Стави ме мене на дополнителна. Однесени два пати изводи.Ќе направам вечер кога ќе бидам дома
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Koja dopunska? DABC ili ministarstvo?Стави ме мене на дополнителна. Однесени два пати изводи.
Pisi mi ja te molam fb grupata t.e. prati link.fala odnapredNa FB grupata imase denovive promeni od finalna vo polozitelna. Taka da verojatno ima nekoja pricina zosto im baraat dopolnitelni dokumenti.
Здраво !
Промена денес кај мене од задолжителна во финална. Не ми се верува 4 месеца траеше задолжителна
Интервју амбасада Скопје 15.01.2021, a заведен во Софија на 13.04.2021 со предмет бр.45**/2021. Поднесов со документи од БККС (со происход од ДАБЧ)- прадедо роден 1915.
Bibo стави ме во список(или промени) кај мене
Гледам нешто се појавува кај некои што ги одбиваат со потрврда од клуб. Страв ми е не знам што е работава со тој новиот статус од ДАБЧ да се однеле дополнителни документи за потекло ?
Јас сум по стартиот закон т.е јануари 2021 сум поднел. Не може новиот закон да важи за старите кандидати т.е да ги укинат потврдите ? Плус нели со новиот закон пишува дека може да се поднесе за државјанство ако е од некоја заедница признаена од Бугарија како што е БККС клубот ? Плус го укинаа ДАБЧ со цел полесно да се одвива се т.е дирекно сега со потврда од клуб да се аплицира.
Дали е проблемот што некој извод не поднеле кај тие што им се појавило ова..
Позз !
Kako gi racunaat po noviot zakon.jas imam int.lani oktomvri mes.togas se podneseni dok.mozes da odgovoris.kolku sto znam noviot zak.stapi na sila mart o.g. inace se iznacekav proishod od dabcSo noviot zakon ne vazat ni potvrdite od bg klubovite
Sent from my iPhone using Tapatalk