- Член од
- 9 јануари 2011
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 563
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Miskolo daj podrska za situacijava nasa
Juni polozitelno ima mn prepiski mislam deka uste 2-3 ukazi za da se iscisti eve primer misko e so intervju 21.11 jas 26 .11 kje bide i za nas trpenie
Ti go pratija u ambasada? Neli ti podnesuvase molba da ti se prati.Pocnata procedura februari 2018g tocno 3g go cekav...intervju 21.11.2018 proishod izvadiv za 1 mesec prepku pradedo so potvrda od lazar!
posle 3 4 dena im stiga po novo...e sea ja ne staviv u plikoto kopija od pasos! moze trebaseTi go pratija u ambasada? Neli ti podnesuvase molba da ti se prati.
Taka eJuni polozitelno ima mn prepiski mislam deka uste 2-3 ukazi za da se iscisti eve primer misko e so intervju 21.11 jas 26 .11 kje bide i za nas trpenie
Isto i jas drugar, intervju vo konzulat vo avgust, zaveden na 27 noemvriДа не се заебев во амбасада да правам интервју денеска и јас ќе добиев указ! 6 цели месеци повеќе се чека ццц.
14 avgust?Isto i jas drugar, intervju vo konzulat vo avgust, zaveden na 27 noemvri
I jas so intervju na 25 juli a se vodam na 28 noemvri ..ama mislam deka se sveduva isto cekanjeto bidejki tie sto bea so intervju vo Sofija cekaa poveke vreme za zakazuvanje na termin za samoto intervju a kaj mene konkrwtno za 2 meseca odma mi kazaa da dojdam za intervjuto ..ajde tolku cekavme za malce li segaIsto i jas drugar, intervju vo konzulat vo avgust, zaveden na 27 noemvri
Izgleda da je zakocilo bas dobro na finalnoj... taj status je sada 5+ meseci.Lugje ima li nesto so finalna kako odi rabotava so finalna da ne znae nekoj nekako mn sporo
1014 avgust?
To arno si pominal jas 15 juli zaveden dekemvri sredinata heheI jas so intervju na 25 juli a se vodam na 28 noemvri ..ama mislam deka se sveduva isto cekanjeto bidejki tie sto bea so intervju vo Sofija cekaa poveke vreme za zakazuvanje na termin za samoto intervju a kaj mene konkrwtno za 2 meseca odma mi kazaa da dojdam za intervjuto ..ajde tolku cekavme za malce li sega![]()