- Член од
- 21 ноември 2021
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 19
19 mesica sam na finalni status,i jos nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
brzo ces ti brate da dodjes na red,samo bez sikiracije19 mesica sam na finalni status,i jos nista
Какви стари документи достави? - Гледам првично си бил со потврда од здружение.Ме одбија вчера со стари документи...
Потврда и прадедоКакви стари документи достави? - Гледам првично си бил со потврда од здружение.
Ги одбиваат сите кои се со потврда, а не достават дополнителен документ. Како дополнителен документ признаваат воена книшка, крштениче, сведителства, извод за родени/умрени во БГ....издадени од БГ државен орган.Потврда и прадедо
Ги одбиваат сите кои се со потврда, а не достават дополнителен документ. Како дополнителен документ признаваат воена книшка, крштениче, сведителства, извод за родени/умрени во БГ....издадени од БГ државен орган.
Apsolutno je teca u pravu!Ili od drzavnog organa bilo koje druge drzave a ne samo Bugarske. 99% nas koji nismo iz Makedonije predajemo papire izdate od nasih organa ali u tim papirima pise da su nam preci bili bugari sto u Makedonskim nema.
Te stavija na dopolnitelna prethodno ili odma te odbija?Ме одбија вчера со стари документи...
На дополнителна беше.Te stavija na dopolnitelna prethodno ili odma te odbija?
- Здраво дечки помош ако може што како некој со исто искуство што да направам каков документ да извадам денеска проверив статус нередовна.
Преписката е нередовна. Необходимо е представјане на доп'лнителни документи В срок до 07.12.2022 г. следва да представите официални документи, издадени от б'лгарски или чуждестранни органи, с които да удостоверите, че имате родствена вр'зка с поне едно лице Ваш в'зходјашт до трета степен вклјучително, което е от б'лгарски произход. Документите трјабва да с'д'ржат информација за имената на в'зходјаштија и родствената Ви вр'зка с него. При непредставјане на документите в срок, преписката Ви ште б'де разгледана на заседание на С'вета по гражданството с мнение молбата да не б'де уважена. С'обштението е публикувано на 07.10.2022 г.