Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Какво уверение ? Оригинал документ или потврда од БГ клуб ?
Baba mi e rodena vo srbija odnosno teritorijata koja nekogas bila na bugarija a nejzinite roditeli bile rodeni i ziveele vo toa vreme koga bila bg teritorija i se vodat kako bugari po nacionalnost i od tamu izvadiv uverenie deka se po nacionalnost bg.
Ama uverenieto e od sestra i na baba deka nejzinite roditeli se po nacionalnos bugari i izvadiv izvodi od nea i od baba mi i majkami da dokazam deka se raboti za istite roditeli.
A imam i dostaveno potvrda od bg klub od na tatko mi strana za pra dedo mi deka ziveel vo 100% bugarsko selo.

Baba mi e rodena vo srbija odnosno teritorijata koja nekogas bila na bugarija a nejzinite roditeli bile rodeni i ziveele vo toa vreme koga bila bg teritorija i se vodat kako bugari po nacionalnost i od tamu izvadiv uverenie deka se po nacionalnost bg.
Ama uverenieto e od sestra i na baba deka nejzinite roditeli se po nacionalnos bugari i izvadiv izvodi od nea i od baba mi i majkami da dokazam deka se raboti za istite roditeli.
A imam i dostaveno potvrda od bg klub od na tatko mi strana za pra dedo mi deka ziveel vo 100% bugarsko selo.
Ista situacaija i kod mene .A gde si izvadio tu potvrdu o nacionalonsti koja je to institucija koja daje ?

Извини што замарам, ама стварно не те разбрав што сакаш да кажеш. Од каде си извадил уверение ?

Originalnoto uverenie od sestra na baba ti vo koe pisuva deka e po nacionalnost bugarka go izvadi sega? i ako e taka od kade go izvadi? Ili pak go najde doma kako star dokument koj ste go zacuvale?

Originalnoto uverenie od sestra na baba ti vo koe pisuva deka e po nacionalnost bugarka go izvadi sega? i ako e taka od kade go izvadi? Ili pak go najde doma kako star dokument koj ste go zacuvale?
Uverenie od sestra i na baba mi deka vo poleto za nacionalnost na dvajcata roditeli pisuva deka se bugari i go izvadov sega vo opstinata kade sto zivee.

Последно уредено:
Здраво на сите ! Ве молам предложетеми во пп добар, чесен и искусен посредник во кој може да се има доверба од Битола ! Ви благодарам !

Здраво на сите ! Ве молам предложетеми во пп добар, чесен и искусен посредник во кој може да се има доверба од Битола ! Ви благодарам !
Чесен, искусен и со доверба посредник можеш да си бидеш ти самиот на себе и никоj друг освен самиот себе со целосна поддршка на сите членови од форумот кој ќе ти помогнат во секој сегмент од постапката на секое твое прашање и нејаснотија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom