Белорусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ne_sum_ja
  • Време на започнување Време на започнување
^^ Зачудувачки ќе биде ако не се обидат.
Автоматски споено мислење:

Човек треба сериозно да се запраша кој е вистинскиот предмет на потсмев: Белорусија предводена од страна на Александар Лукашенко на која и` се потсмеваат евробрисељаците, или северенфиромистан на кого му сервираат измет во здела од пресушен измет и му велат "затворете го носот и голтајте".

Реторичко е прашањето, нели? :cautious:

Годинава ќе има претседателски избори во Белорусија, да видиме дали ќе направат пак куршлус шарените.

Ќе седат мирни. Умре тоа лижење штитови и делење цвеќиња на полицајци, знаат дека стап игра

По барање на @мкд владе малку да ја живнеме темава... Башка Бркот има интересна изјава:

The West will not rebuild Ukraine after the war.
➖ The West wants Zelensky to negotiate with Russia; negotiations are possible, but Zelensky is “stubborn.”
➖ “He advises me, I advise him, Putin and I are like family.”
➖ Putin and I have developed a common position: negotiations.
➖ On the U.S. presidential elections: “They’re all idiots. If this happened here or in Russia, none of them would be elected.”
➖ Minsk is aware of the situation at the front: there are no North Koreans there.
➖ On quad bikes in Belarus: “No, we don’t have that problem… These quad bikes, we don’t have them yet. Honestly, we don’t.”

➖ “He advises me, I advise him, Putin and I are like family.”

Samo se cudam koj e maskoto a koj zenskoto vo odnosot...

Ооооо да се палиш на Лукашенко кај што игра валцер .... Хахахаххахаха... И да го постираш на политичка тема.....И тој истиот, да ти кажва за перење мозоци...

^^

И Хитлер и Сталин имаа вакви споменари....

А ништо чудно и Менгеле....

A знаејќи го менталниот ков на сите гореспоменати тогаш ништо чудно и long live the photoshop :vrtioci:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom