коцка
Curiouser and curiouser!
Фала!!!!5.2 мега е тежи фотката, затоа не ја прикажува. Еве ја малце намалена и компресирана на 1,5MB
Прегледај го приврзокот 261156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала!!!!5.2 мега е тежи фотката, затоа не ја прикажува. Еве ја малце намалена и компресирана на 1,5MB
5.2 мега е тежи фотката, затоа не ја прикажува. Еве ја малце намалена и компресирана на 1,5MB
темата е посветена на двата празника што се викендов и насловот е црква и џамија, немаш цркви и џамии околу тебе земи го мобилниот штракни една врати се и постави....тешко ли е тоа, успат ќе видиш и некоја тинејџеркасмее будистички храмови или само цркви и џамии?
...јас ти назначив список со имињата на верските објекти, ти одлучи кога сакаш све ти е спремно!лоша е знам, еве и мене ми забрани да постирам
него @bijons јас и му пишав порака па ако не одговори до утре шуууузнам
не отвараш ти гласааањееее????...јас ти назначив список со имињата на верските објекти, ти одлучи кога сакаш све ти е спремно!
...па ако не можеш кога ќе се вратиш... или ако сакаш јас ќе ти отворам тоа гласањето!не отвараш ти гласааањееее????се зезам, утре сум на планина и кога ќе се вратам можам да отворам...или евентуално понеделник сабајле
понеделник сабајле ит из!!!!...па ако не можеш кога ќе се вратиш... или ако сакаш јас ќе ти отворам тоа гласањето!![]()