Фото натпревар #173 Мостови ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

мост...

• Вкупно гласачи
    43
  • Гласањето е завршено на .
не се гласа за текстот, тоа е само за да привлечеме нови жртви на натпревариве :D
Автоматски споено мислење:

,,,edno golemo :bravobe: ,,,,:icon_mrgr:
јесссс лидеру наш!!!!

Село Зовиќ го има еден од најубавите мостови во Македонија. Кој не бил обавезно да оди, патот знае да биде долг и досаден, и малце незгоден за возење. Во селото уште 2-3ца жители ако се останати. Има интересни мали водопади во близина, зависи колку вода има во реката, а има и одлични пејсажи.

... ова сега како на избор на МИС или Мистер, прво еден глас за убавината на фотографијата, втор глас за текстот на дотичната фотографија и трет глас за симпатијата! :love:
П.С.
...не можам денес да се одлучам, навистина убави фотографии, интересен агол на приод на самиот мост што секоја си има своја приказна и убавина!
:bravobe:

не се гласа за текстот, тоа е само за да привлечеме нови жртви на натпревариве :Dјесссс лидеру наш!!!!

... можеби не беше најубава, ама коментарот и беше најсилен за „мајка“

и нормално ...победи! што значи комбинација! ;)

Последно уредено:

... можеби не беше најубава, ама коментарот и беше најсилен за „мајка“

и нормално ...победи! што значи комбинација! ;)

Уствари фотката не е моја, него на еден руски колега кој се преселил со фамилијата во Квебек. Ама нема врска, толкувањето е ок, бидејки јас си ја избрав фотката, така да исто ко јас да сум ја сликал ;) И не ја избрав најубавата, него онака на тепка!

И јас не добив, изгледа немаме слабости :toe:
или има толку многу за пишување што можда утре ќе ви стигне :eek:
Автоматски споено мислење:

победник со едвај 4 гласа, пф :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom