- Член од
- 3 март 2020
- Мислења
- 2.413
- Поени од реакции
- 5.067
Кој е овој пат и зошто најболниот? Не го препознавам, не ми текнува ...... најтешкиот, најболниот спореден пат, кој долго време ќе се памти!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој е овој пат и зошто најболниот? Не го препознавам, не ми текнува ...... најтешкиот, најболниот спореден пат, кој долго време ќе се памти!
Смилковско? Браво, си ја доловила тежината и тагата со фотографијатаПрегледај го приврзокот 258630
... најтешкиот, најболниот спореден пат, кој долго време ќе се памти!
Кај е овој пат ваков срцулест?.
![]()
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
СловенијаКај е овој пат ваков срцулест?
п.с. Не се појавува срце ако ставам „поголемо-помало и тројка“![]()
Трк на Е75,,,,panikaaaa/ne be Mile/,,,da ja citiram kocka,,,sum zbrishal se,,,neam niedna od avtopat![]()
,,,
Не знам дали е во ред. Се преклопуваме со Парламентарните избориколку многу фотки сум пропуштила дека нели како модератор не ми стигаат известувања од темава хахахахаха
отварам гласање!!!! преговоруте за гласање и ветувањата за глас почнуваат СЕГА!!!! траат до недела![]()
тамам си е, дека ние од дијаспората не можеме да гласаме па бар тука да си се истуримеНе знам дали е во ред. Се преклопуваме со Парламентарните избори