Фото натпревар #170: Низ шумите ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

најбоња шумска песна, овај фотка е:

• Вкупно гласачи
    47
  • Гласањето е завршено на .
уствари ја тек сеа глеам каков хаос сум направил тука, ако сакаш да гласаш треба така добро да се сконцентрираш зашто ако не гарант гласаш за погрешна фотка o_O
Автоматски споено мислење:

Ако има втор круг (можно е бидејќи има многу слики) додади ја тогаш...
мојата води, зошто би ставал втор круг? :P

ја жими мајка ја ставив, изгледа не сум приметила дека и твојата не се аплоудирала, имав проблеми со две три фотки :( прости ми
,,,,chedooo Bozhijeee proooostenooo ti eee,,,aj ne se sekirajte gleate se sheguvam,,,:icon_mrgr:

уствари ја тек сеа глеам каков хаос сум направил тука, ако сакаш да гласаш треба така добро да се сконцентрираш зашто ако не гарант гласаш за погрешна фотка o_O
Автоматски споено мислење:

мојата води, зошто би ставал втор круг? :P
Реално срање е ова со анонимноста.

... наслов на фото тема е „ низ шумите“ а фотка без најмалку 10 дрвја испрчени во центарот на моето внимание, не преставува „шума“ па макар била фотката прекрасна со водопади, прекрасно небо, река, и други придружни појави, ама не е шума, да шетаме низ двор каде има некое дрвце или покрај река, тоа не е шума за мене!
затоа што фото темата е „шуми“ одбирав од тие фотки каде навистина се гледа шума од повеќе дрвја и според мое моментално расположение ги одбрав тие тмурните, ама со душа... бр 12 и 14!
П.С.
кај го најде тоа „чри“ шо не напиша „трии“ како од Прилеп да си :icon_mrgr:

Последно уредено:
ја жими мајка ја ставив, изгледа не сум приметила дека и твојата не се аплоудирала, имав проблеми со две три фотки :( прости ми
Башка му е нарушена приватноста, не е анонимен. Иако моментално водам, ми иде да го поништам натпреваров

... наслов на фото тема е „ низ шумите“ а фотка без најмалку 10 дрвја испрчени во центарот на моето внимание, не преставува „шума“ па макар била фотката прекрасна со водопади, прекрасно небо, река, и други придружни појави, ама не е шума, да шетаме низ двор каде има некое дрвце или покрај река, тоа не е шума за мене!
затоа што фото темата е „шуми“ одбирав од тие фотки каде навистина се гледа шума од повеќе дрвја и според мое моментално расположение ги одбрав тие тмурните, ама со душа... бр 12 и 14!
П.С.
кај го најде тоа „чри“ шо не напиша „трии“ како од Прилеп да си :icon_mrgr:
Еми дево на енглески не се вика трии, не е ни баш чрии ама ја сум модератор и крај на муабетот!

Дечки малку фали мојата фотка да победи!!! Гласајте!
Иако за сето време водам, знам дека на крај ќе биде наместено. Кој не ви викне новинари...

Eх, дури сега гледам дека имало тема за шума, а имав убави фотки :(

Уште ти ни фалеше...
Сепак, да не учествуваш под некој ЧРИИ псевдоним?
Не, без грижи, нема случајно да гласате за мене :pos:

Има двајца со 12 гласови, засега е нерешено :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom