Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако се реализира голема шпонија, не се сомневам дека таа држава ќе е еден голем ќенеф во која ќе цути криминалот, трговијата со органи, оружје и дрога, со катастрофална инфраструктура каде секој полунормален човек ќе сака да ја напушти. Тоа може да се види и по западна Македонија, од кога им дадоа на ДУИ да си игра држава во држава Албанците во тој дел се помасовно и помасовно се иселуваат.
Сега е таква нема потреба од промени, ваква Македонија е и повеќе од одлична за Брисел и ЕУ. И не само западна Македонија, истото се случува и со Косово.

Дали може некој да објасни што се случува со водава во тетово, зошто има полицоја, што се случува?
Не можев да најдам ништо по медиуми.

Дали може некој да објасни што се случува со водава во тетово, зошто има полицоја, што се случува?

Значи овие Вмро откако се вратија на власт, си продолжија со старите тактики.
Па, не почнаа баш лошо во вториов мандат. Баш ми се допаѓа утрово. Ако по него се познава денот, ќе биде забавно.

Попљукај бато, како за беља ќе биде и да не оди натака, затоа за се што тераше сеир испадна така.

Апсолутно ништо не испадна така. Скоро се со што терав сеир се испостави дека е за терање сеир.

Апсолутно ништо не испадна така. Скоро се со што терав сеир се испостави дека е за терање сеир.
Немој да ми кажеш дека не тераше сеир со федерализацијава на државава. Заев беше Исус за тебе....сите го знаат ова, а не планирам да барам по форумов што си пишал.

Немој да ми кажеш дека не тераше сеир со федерализацијава на државава. Заев беше Исус за тебе....сите го знаат ова, а не планирам да барам по форумов што си пишал.

Прво нема никаква федерализација, прекини да пишуваш глупости, оти дури пишувате такви глупости и ширите страв наместо издржана политика ќе добивате гласови колку што добивте.

Второ, веднаш да најдеш еден пост каде што сим го фалел Заев. Исис бил Заев за мене, страшна работа. Клеветењето е многу ниска работа, а се фалиш со сопствената моралност.

Тоа сите го знаат не вреди многу. Еве сите мислат дека си педер, ама ме мрзи да барам такви постови каде го тврдат тоа.

Тоа сите го знаат не вреди многу. Еве сите мислат дека си педер, ама ме мрзи да барам такви постови каде го тврдат тоа.
Е баш го погоди случајов. Држи и тоа како држи.
1596136295239.png

Прво нема никаква федерализација, прекини да пишуваш глупости, оти дури пишувате такви глупости и ширите страв наместо издржана политика ќе добивате гласови колку што добивте.

Второ, веднаш да најдеш еден пост каде што сим го фалел Заев. Исис бил Заев за мене, страшна работа. Клеветењето е многу ниска работа, а се фалиш со сопствената моралност.

Се правиш мутав....ок стратегија е тоа, не викам не. За дел од работите верувам дека и сам не се сеќаваш што си ги пишал. Како и да е, небитно, ништо не мења нашиов муабет. Поентата беше чисто за воља на вистината.

Сакаа да им ја зема водата на торбешите од Урвич и Јеловјане.

Втората појава се fake personality ликови. Овде на форумов, најуспешен таков трол е еден Сунѓерот Боб, кој остана доследен на креацијата до самиот крај.
Да бе, све знаеш ти.
Не ми крш филм ебате.

Се правиш мутав....ок стратегија е тоа, не викам не. За дел од работите верувам дека и сам не се сеќаваш што си ги пишал. Како и да е, небитно, ништо не мења нашиов муабет. Поентата беше чисто за воља на вистината.

Која вистина? Шириш лаги за мене, покриени со небулозата сите знаат. Треба да се срамиш. Прво ширеше бесмислен страв на форумот, со девалвации и чуда, кога не ти ги купија лагите сега мене ме клеветиш. А уште тогаш ти реков дека помина времето за лаги, ама ти верглаше за застава и бентли.

Сериозно, не те фаќа срам од себе?

Која вистина? Шириш лаги за мене, покриени со небулозата сите знаат. Треба да се срамиш. Прво ширеше бесмислен страв на форумот, со девалвации и чуда, кога не ти ги купија лагите сега мене ме клеветиш. А уште тогаш ти реков дека помина времето за лаги, ама ти верглаше за застава и бентли.

Сериозно, не те фаќа срам од себе?
Нешто дека името било патка од Грујо? Не?

Нешто дека името било патка од Грујо? Не?

Што името? Името беше јасно дека ќе се смени од моментот кога Грците ставија вето на приемот на Македонија во НАТО кога Буш беше претседател. Плус последна работа за која би дискутирал е нешто толку ирелевантно како името.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom