Фото натпревар #168 вашата најдобра фотка/слободна тема

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.203
Поени од реакции
13.842
Локација
планета земја
Ајде да ве видам сите сега!!!!!! Пријавувањето е АНОНИМНО, што значи кај мене ќе праќате, а јас ќе ги постирам сликите. После ќе има гласање, поферски амин

@Crazy.M.Girl не издржав отворив

Ејј абе само шо сакав да отворам, не стигнав преска, не е фер:(

Ејј абе само шо сакав да отворам, не стигнав преска, не е фер:(
Ќе памтам за следниот пат :( или ако нема пријавени (ако им фуфка) ќе отвориш ти

А се постира само по една фотографија или можи повеќе ? , во секоја тематика си имам фаворит а неможам да кажам дека оваа фотографија ми е најубава од сите .

А се постира само по една фотографија или можи повеќе ? , во секоја тематика си имам фаворит а неможам да кажам дека оваа фотографија ми е најубава од сите .
Те разбирам, ама тука одиме со една само така да ако сакаш да победиш одбери некоја што мислиш сите би ја гласале ;)
Автоматски споено мислење:

Дечки пријавувањето ќе трае до недела иако требаше во четврток гласање да се отвара
Ајде сега, не се срамете :)

Последно уредено:
Она кога аматерско се занимаваш со фотографија месец дена и благе везе немаш која ти е најдобра фотка :pos:
мора да имаш некоја твоја милена, не мора да е перфектно изведена можда има супер порака или идеа, или па едноставно ТЕБЕ ти е убава ;)

DSC_3094_1.JPG

FB_IMG_1592072922923.jpg

ulvik.jpg

DSC_0106.jpg

Последно уредено:
...до кога е крајно поставување на фотка, ден и час? да не утнам пак како минатиот пат, додека се одлучам за која ми е најомилена! :rolleyes:

C27E23CE-9653-4B42-835F-5D0A4EEA9574.jpeg
What has been seen WILL BE unseen

...до кога е крајно поставување на фотка, ден и час? да не утнам пак како минатиот пат, додека се одлучам за која ми е најомилена! :rolleyes:
утре на полноќ ;)

2020-06-13_11-01-39.jpg

Измаглица.jpg

Последно уредено:
Многу добри фотографии се сите, сега ќе победи некоја за нијанса што е подобра од другите, ми се чини :)

IMG_20200614_150530.jpg

@коцка не прашав дали мора тебе да ти ја пратам фотографијата или можев и јас да ја ставам

Последно уредено:
^Во првиот пост пиши "Пријавувањето е АНОНИМНО, што значи кај мене ќе праќате, а јас ќе ги постирам сликите", или во превод значи ок е и ти да ја ставиш :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom