- Член од
- 6 август 2014
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 118
Инаку го имаат купено и Рамстор.
Од каде ова? Не верувам ова да е точно, а да е без медиумско присуство.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку го имаат купено и Рамстор.
Не верувам и јас за рамстор го купија знам за студио модерна топ шоп дека го купија и изјавија медиумите дека и тинекс го купиле ама го демантираа тоа и од тинекс и од вива фрешОд каде ова? Не верувам ова да е точно, а да е без медиумско присуство.
Не знам колку е точно ама денеска ми кажаа дека ке се гради во Драчево лидл, послем Гиго маркет
Автоматски споено мислење:
едит
Веќе се градел маркетот
Jas mislam nedela dena ke trae celata buka.Први месеци нема да има влагање.
Каков месец они ке затворат до тогашJas mislam nedela dena ke trae celata buka.
Spored mene sepak mislam deka narodov malce se ima civilizirano zadni godini, se patuva bez vizi, pocna da se ide masovno u Grcka na odmor, se leta niskobudgetno so Wizz niz Evropa, odat do Kyustendil, Vranje po tamosnite Lidl prodavnici...
Mada koga gledam sto se slucuvase vo Srbija, a Srbija vazi za mnogu pocivilizirana od nas, togas mozda i 1 mesec da trae ludiloto po Lidl.
Која е целта со видеово што го објави?
Што не ти е јасно?Која е целта со видеово што го објави?
Познати се овие финти ама сепак делуваат сеуште добро.
Разбирам видеово трикови на маркетите за да те натераат да потрошиш повеќе. Ќе влезеш за едно ќе купиш уште нешто плус, исто и со летоци па и производите намерно повеќто се во пошарени бои. Плус цело време во фаца наметнување маркетинг реклами на секое место во маркетот, билборди, на телевизија, на социјални мрежи. Трикови да те натераат да потрошиш повеќе пари дури и на тоа што не си помислил некогаш дека ќе сакаш или е потребно во моменти да го купиш.Што не ти е јасно?
Имаше член овде кажуваше како еден познат скУпски маркет наплаќал на дистрибутер за да им ги реди продуктите во "златната зона". Финтите се препишани и се исти секаде.Не се овдешните маркети исти со америчкиве. Иако има некои сличности како рентањето полици на фирмите и тие џиџи миџи пред каса кои те тераат да трошиш.
Имаше член овде кажуваше како еден познат скУпски маркет наплаќал на дистрибутер за да им ги реди продуктите во "златната зона". Финтите се препишани и се исти секаде.