Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Еве, провери на темава колку луѓе викаа дека локдауните се додека не се смисли вакцина и да се спасиме од злото.
Pa ke se spasime tuku moze i treta recenica: Ne sum antivakser, ama...

Болните болни здравите здрави. Здравите по одмори, болните по болници. Така беше кога јас бев болен така е и сега, болен дури не ни знаев дека полициски час има, ни мерки ни вести ни бутур.

Јас те прашав како го замислуваш тој целосниот локдаун, ти одговори со ад хоминем. И сега јас сум почнал. :D :D

Ама ако ништо друго, бар тој капацитет за рассудување ти ја објаснува фрустрацијата од вмровци. :D
Автоматски споено мислење:

Најкористена реченица од почетокот на пандемијата е, да се вакцинираме, и да помине ова.
Чекај, ти прв реплицираше со тој кој е глуп кој е интелект . Која е глупа идеа која е паметна.
Ај сега олабави ме.
А и освен сеир ништо не прочитавме под тебе бе. Семоќен интернет менаџеру од времето на Тодоров.

Антиваксерите се многу покул луѓе од ваксерите. Јас не сум сретнал антиваксер што ме замарал зошто сум се вакцинирал. Само викаат дека тие не би се вакцинирале. Од друга страна, ваксериве цело време туѓи проблеми решаваат. :)

Добра ствар (y)
Не може да не биде кога Доналд Трамп и Руди Џулијани ги лечел на овој начин и за тоа јавно сведочи пред израелскиот суд кога го повикаа како сведок а еден од тројцата судии на крај му призна дека на истиот начин се излечил за 5 дена.

Чекај, ти прв реплицираше со тој кој е глуп кој е интелект . Која е глупа идеа која е паметна.
Ај сега олабави ме.
Јас прво прашав да ја образложиш идејата, без никако да ја квантифицирам, а ти одговори со ад хоминем. Мислам дека тоа не е толку тешко за сфаќање, ете го една страна поназад. Не си валда дотолку?

Инаку што ќе правам, ќе кажуваш кога ќе биде форумот од татко ти.

Да не речете после венко лаже крца на инфективна нема место кола да паркираш

Многу години поминав во таа Државна болница за неубави работи, но никогаш,ама баш никогаш не сум видел да е вака празно на било кој паркинг таму.

А сум бил во секоја сезона.

Не може да не биде кога Доналд Трамп и Руди Џулијани ги лечел на овој начин и за тоа јавно сведочи пред израелскиот суд кога го повикаа како сведок а еден од тројцата судии на крај му призна дека на истиот начин се излечил за 5 дена.
Ja istovo i plus uste desetina raboti na moite im davav, ama bez toj lekot za kucinja i macki.

Одлична идеја. За нијанса поглупа од таа за генерален локдаун. Ама не се воздржувај, сподели повеќе.
Пак ќе те цитирам. Пошто ги измеша лончињата. Ниту те навредив ниту те цитирав. Тој сеирот можеш да го користиш со жена ти дома. Или пред биртија. Мене можеш да ме олабавиш.

Антиваксерите се многу покул луѓе од ваксерите. Јас не сум сретнал антиваксер што ме замарал зошто сум се вакцинирал. Само викаат дека тие не би се вакцинирале. Од друга страна, ваксериве цело време туѓи проблеми решаваат. :)

Ne znam ja vo sekojdneven zivot ne se zamaram ni prasuvam ni nareduvam nekomu. Licen izbor. Ako me prasa nekoj ke kaza mislenje i tolku. Cesto sepak se desava tie sto prasuvaat potoa da kazuvaat neplodnost, satanisti, otrov i drugi raboti koi gi videle na youtube ili facebook. :toe:

Епа ете, спасени сте. Зашто има уште дискусија на темата? За да ги спасите остнатите или не сте толку сигурни у спасеноста

Пак ќе те цитирам. Пошто ги измеша лончињата. Ниту те навредив ниту те цитирав. Тој сеирот можеш да го користиш со жена ти дома. Или пред биртија. Мене можеш да ме олабавиш.
:pos:

Да, идејата ти е ретардирана. И тоа не е навреда, ниту ад хоминем. Јас не те дискутирав тебе, ти ги дискутирав ставовите. Додека ти ме дискутираш мене. Еве ти го првиот цитат ако ти треба помош:
Тебе заедно со Сурков ќе ве ангажираме да го спроведете тоа на дело.

Јас сум ги измешал лончињата. :D

Од најави дека Вакцините нема да бидат задолжителни, денес директорот на мајка ми рекол, сите што не се вакцинирани да не доаѓаат на работа, со други зборови кажано, отказ за тие што нема да се вакцинираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom