Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оној докторот трајковски се утепа од јадење гомна на фб, на крај кинеските ќе му го претицаат фајзерот
Тенеке, не можеш да ги глеаш вака работите. Утре може срце да ме стрефи, и вакциниран и не вакциниран. Затоа се глеа широка популација за вакви работи. Пример ако кај вакцинирани има 20 рак на дојка на 100 000 луѓе, наспороти 1 кај невакцинираните 100к. Дај не постирајте глупости.
Дали е ова, можна најава за Antibody-dependent Enhancement (ADE)?... со еден збор уште еден неуспешен обид за примена на mRNK (vaccinated with BNT162b2-Comirnaty - како Фајзер) за изработка на вакцина која би дала таков имунолошки одговор (антитела) да штити од болеста како што треба да биде, зарем човекот не се мачи да го искористи менувањето на дел од генот/ДНК со т.н. „генетски вакцина“ (репарација на гените) каде има фаличен дел / протеин што е носител можеби на канцерогеноста со што би се пронашло „Вакцина против рак“, колку години се мачат 30-40 години? а не преку ноќ за неколку месеци пронајдоа таква можност со мРНК против Sars-CoV-1, да не ја спомнам болеста Сида и што беше друго, а да, вирусот на Хепатит Ц нема сеуште вакцина,
...мене лично ми пречи примена на иста терминологија - „вакцинирање“ и „вакцина“ што нема таква работа за антиковид вакцини се уште никој не ги прогласил за акредитирани, одобрени како вакцини, туку САМО за примена и тоа ИТНА примена за време на пандемија, поради немање друг лек, дури во нивните упаства се назначува како „лек“, зарем вакцината е лек?![]()
А како сакаш во автобус да влезе?Прегледај го приврзокот 304051
![]()
ВИДЕО: Пред камери сечеше маски, а со маска чека автобус
Жената која на протестите сечеше маски како знак на непочитување на мерките против корона, но и против вакцинацијата, денеска и самата носеше маска. Додека чекаше автобус на постојката спроти хотелот „Карпош“, демонстрантката од минатите протести маската ја носеше на лице. Добивај вести на вибер...a1on.mk
Тенеке, не можеш да ги глеаш вака работите. Утре може срце да ме стрефи, и вакциниран и не вакциниран. Затоа се глеа широка популација за вакви работи. Пример ако кај вакцинирани има 20 рак на дојка на 100 000 луѓе, наспороти 1 кај невакцинираните 100к. Дај не постирајте глупости.
... не се глупости, но може малку поинаку толкувани, ако во телото има некој вирус во „мирување“ или било која бактерија, габа што не ни прави проблем или конкретно некоја болест која како така е под контрола со соодветни лекарства, со регулирана исхрана и каков таков запазен имунитет, зборуваме за адултна популација „ВАКЦИНАЦИЈА НА ВОЗРАСНИ“, со внес на „вакцинален материјал“ посебно тој генетски мРНК, не се има искуства како ќе реагира телото за кратко време или средно/долгорочно,Оној докторот трајковски се утепа од јадење гомна на фб, на крај кинеските ќе му го претицаат фајзерот
Автоматски споено мислење:
Од кај знаеш колку илјади проценти во минус е успешноста кај 50годишните?Ти мислам дека беше економист, и знаеш математика. Може ли да објасниш како вакцините се 91.8% успешни во заштита од тешка болест кај помлади од 50, и 85.2% кај постари од 50 години, а за од 0 до 1000 години се 67.5%? Кај е отиден тој феноменален процент на успешност за унијата?
Рано е уште за тоа кај нас.Колку е спуштена возрасната граница на починати во овој бран.
Читам во коментарите дека госпоѓава е докторка, ама за вака и јас знам да истресам од ракав информации, оти муабетите ми личат за чаршиски муабети, ама ај. Небитно, не верувам да е до таму дотичната замината, а ги има многу и такви, така да не ме чуди.
Како рано? Претходно умираа ''само стари и хронично болни". 70-80 годишни претежно. Сега 50-60-70 годишни.Рано е уште за тоа кај нас.
Жена му е на кловнот од Интегра.Читам во коментарите дека госпоѓава е докторка, ама за вака и јас знам да истресам од ракав информации, оти муабетите ми личат за чаршиски муабети, ама ај. Небитно, не верувам да е до таму дотичната замината, а ги има многу и такви, така да не ме чуди.