Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Кај ви е народот на денешниот протест?

Кај ви е масовноста ??
:ROFLMAO:

Се собрале 100 души. 50 души отишле пред влада , другите 50 мислеле дека протестот е пред собрание.
:pos:

Оној докторот трајковски се утепа од јадење гомна на фб, на крај кинеските ќе му го претицаат фајзерот :D
Автоматски споено мислење:

Тенеке, не можеш да ги глеаш вака работите. Утре може срце да ме стрефи, и вакциниран и не вакциниран. Затоа се глеа широка популација за вакви работи. Пример ако кај вакцинирани има 20 рак на дојка на 100 000 луѓе, наспороти 1 кај невакцинираните 100к. Дај не постирајте глупости.

1629395110271.png

... со еден збор уште еден неуспешен обид за примена на mRNK (vaccinated with BNT162b2-Comirnaty - како Фајзер) за изработка на вакцина која би дала таков имунолошки одговор (антитела) да штити од болеста како што треба да биде, зарем човекот не се мачи да го искористи менувањето на дел од генот/ДНК со т.н. „генетски вакцина“ (репарација на гените) каде има фаличен дел / протеин што е носител можеби на канцерогеноста со што би се пронашло „Вакцина против рак“, колку години се мачат 30-40 години? а не преку ноќ за неколку месеци пронајдоа таква можност со мРНК против Sars-CoV-1, да не ја спомнам болеста Сида и што беше друго, а да, вирусот на Хепатит Ц нема сеуште вакцина,
...мене лично ми пречи примена на иста терминологија - „вакцинирање“ и „вакцина“ што нема таква работа за антиковид вакцини се уште никој не ги прогласил за акредитирани, одобрени како вакцини, туку САМО за примена и тоа ИТНА примена за време на пандемија, поради немање друг лек, дури во нивните упаства се назначува како „лек“, зарем вакцината е лек? :facepalm:
Дали е ова, можна најава за Antibody-dependent Enhancement (ADE)?

Прегледај го приврзокот 304051
А како сакаш во автобус да влезе?
Шоферот, па и патниците може да ја исфрлат....а она сака да биде примерна.

Тенеке, не можеш да ги глеаш вака работите. Утре може срце да ме стрефи, и вакциниран и не вакциниран. Затоа се глеа широка популација за вакви работи. Пример ако кај вакцинирани има 20 рак на дојка на 100 000 луѓе, наспороти 1 кај невакцинираните 100к. Дај не постирајте глупости.

Кој број кај нас проблеми после вакцинација? Никој.

Ова е само една докторка која приметила проблеми после вакцинација кај нејзните пациенти.

Другите доктори во Македонија ги боли пенис, не ги ни прегледуваат, не пак да бројат кој што имал после вакцинација.

Оној докторот трајковски се утепа од јадење гомна на фб, на крај кинеските ќе му го претицаат фајзерот :D
Автоматски споено мислење:

... не се глупости, но може малку поинаку толкувани, ако во телото има некој вирус во „мирување“ или било која бактерија, габа што не ни прави проблем или конкретно некоја болест која како така е под контрола со соодветни лекарства, со регулирана исхрана и каков таков запазен имунитет, зборуваме за адултна популација „ВАКЦИНАЦИЈА НА ВОЗРАСНИ“, со внес на „вакцинален материјал“ посебно тој генетски мРНК, не се има искуства како ќе реагира телото за кратко време или средно/долгорочно,
...односно моментот на „ангажирање на имунитетот“ со антиковид вакцина сите тие наведени примери кои беа во „мирување“ доаѓаат до израз и се активираат токму поради вештачки спаднат имун систем, зборуваме за имунизација со вакцини за возрасни особи, кои вакцини ги примаат возрасните? дали има календар за имунизација за возрасни доживотно? или само за детска популација,
... некоја особа да е вакцинирана со антиковид вакцина и се повреди или го укаса куче во моментот треба да прими најмалку уште 4 вакцини за месец дена што ќе каже на тоа телото, ако ги додадеме и другите антигени што го напаѓа телото, каписла за верижна реакција на комплицирање и појава на многу болести, па потоа кај е тенко се кине!

Колку е спуштена возрасната граница на починати во овој бран.

Колку време важи пцр тестот за влез, 48 или 72 саати?

Ти мислам дека беше економист, и знаеш математика. Може ли да објасниш како вакцините се 91.8% успешни во заштита од тешка болест кај помлади од 50, и 85.2% кај постари од 50 години, а за од 0 до 1000 години се 67.5%? Кај е отиден тој феноменален процент на успешност за унијата?
Од кај знаеш колку илјади проценти во минус е успешноста кај 50годишните? :свиркам:

Читам во коментарите дека госпоѓава е докторка, ама за вака и јас знам да истресам од ракав информации, оти муабетите ми личат за чаршиски муабети, ама ај. Небитно, не верувам да е до таму дотичната замината, а ги има многу и такви, така да не ме чуди.

Читам во коментарите дека госпоѓава е докторка, ама за вака и јас знам да истресам од ракав информации, оти муабетите ми личат за чаршиски муабети, ама ај. Небитно, не верувам да е до таму дотичната замината, а ги има многу и такви, така да не ме чуди.
Жена му е на кловнот од Интегра.
Види и опис под името на профилот, нормален човек не става такви описи. Сите титули ги наброила, па на крај пишала ХРИСТИЈАНКА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom