Darling
High Value
Togas napravi si i sunet od higienski pricini.Така им треба на бафрињава, Израел ми е држава за пример
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Togas napravi si i sunet od higienski pricini.Така им треба на бафрињава, Израел ми е држава за пример
Togas napravi si i sunet od higienski pricini.
ne na wikipedia
Brit milah - Wikipedia
en.wikipedia.org
nema nisto so korona, ima so tebe be ron <3каква врска има тоа со справувањето со корона?
nema nisto so korona, ima so tebe be ron <3
Фашизам пар екселанс.
Сосема е нормално, се заразиле од ковид.А што е ова па сега?
И, што не ти е јасно тука од реченицава, што те буни? Што не е точно?цитирам:
,,... и затоа има опасност на невакцинираните за разлика од вакцинираните да налетат во просторија каде има извор од вакцинирани заразени, а тие дури да не се свесни!...,,![]()
Тоа дека не ја читаш. Она(ваља е она), сака вакцина шо е 100% ефикасна, 100% сигурна, да е целосно истражена (3-7 години) и секоја сезона (или при појава на нова варијанта) да биде 100% приспособена за неа. Ништо покусо од совршенство.И, што не ти е јасно тука од реченицава, што те буни? Што не е точно?
Имаше дека штити вакцината и тоа со многу висок процент од потешки симптоми и хоспитализација.Ако на волку ниски бројки на заболени веќе се појави случај на хоспитализација на вакциниран со две дози,тогаш што ке биде понатаму со високи бројки на заболени?Сосема е нормално, се заразиле од ковид.
Никој, никогаш, никаде не изјавил дека втора, трета или n-та доза од вакцина штити 100% против зараза.
Добро, освен Ронислав и нему сличните ама тие се природно наивни, не можеш против тоа.
Дури женава добива и потежок наод на белодробие, ваљда си имала мака со тоа од претходно, кој да знае.
Бонус: Заболените вакцинирани, болеста ја добиле брзо по примената втора доза
Тоа е тоа што се зборуваше... треба време за антитела, 8 недели минимум по примената втора доза.
Така им треба на бафрињава, Израел ми е држава за пример