- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.859
- Поени од реакции
- 11.839
Оди на дежурен и направи ртг и лабораторија.Оти температура не ми паѓа а и почнуваат градите да ме болат коа кашлам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди на дежурен и направи ртг и лабораторија.Оти температура не ми паѓа а и почнуваат градите да ме болат коа кашлам
Врти на матичен/замена/брза помош. На форум ниткој не може да ти каже што ти е ниту да ти препише лек.Оти температура не ми паѓа а и почнуваат градите да ме болат коа кашлам
Nema da umre no ke se namali brojot na zarazeni barem na pola, kaj nas ke pocnat po ulici da umiraat luge ako se prodolzi vakaАјде да видиме што резултат ке имаат Грците после три недели, дали короната ке "Умре"![]()
Mozes, ama so maska.Сакам пак нормално да живеам во овој ненормален свет![]()
Не мoже зaтoa штo нoрмaлен свет oдaмнa не пoстoиMozes, ama so maska.
Novata normalnost he-heНе мoже зaтoa штo нoрмaлен свет oдaмнa не пoстoи
@teneke до кај е работава у бергамо, се заразуваат ли пак луѓето? : D
Така, така, само отказ, а и казна да плати.Direktor na stranska kompanija za softver vecerva i se zakani na sestra mi so otkaz zosto ne veruvala vo korona i go prenela niz kompanijata. Taa e bolna , ke ja otpusti koga ke ozdravi. Taka li makedonskite direktori pravat koga ke se razbole covek? Sram i aram da vie profesore i direktore , pokolenija da vi patat.
Со оглед на моите неколку последни искуства со болничари, повеќето се за ќотек, иако овде причината е невалидна![]()
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Pa neli klinikite gi cuvat sega vojskata, kaj e bil vojnik da go ispuka malko deugarite?Така, така, само отказ, а и казна да плати.
Не може свесно некој да пренесува и да загрозува здравје на останати. Ако таа не верува има некој што се плаши и ако не тој дома има членови во фамилија со хронични болести.
Во оваа група спаѓаат и оние што кријат дека имаат симптоми и одат на работа, а кога тестот е позитивен веднаш остануваат дома, ама не кажуваат што, како, зошто.
Некој треба да погодува дали се на одмор или се заразени.
И овие посебните. Абе не го лекувај, затвори му врата.![]()
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Ne se so rimska krv zatoa.Ломбардија општо води во Италија, ама во самата Ломбардија Бергамо има најмал број на заразени само 20 на 100 000 жители.