Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
tropas gluposti a vrska nemas
sintrom e lek po sema (100 den e) i se pie samo koga postoi hronicna dlabokovenska tromboza
pri akutna sotojba se prima cleksani i xarelto i plus aspirin
aspirin se dava i pri prevencija ako ddimerite ne se previsoki
bog da cuva srekni ke bile a zamenat xarelto so sintrom ,vo grobista ako e spored tebe srekata mozebi,vo sprotivno koga nesto ne znaes ne tresi zeleni od rakav
Глуп паметњаковичу!

Синтром само за длабока венска тромбоза ли се зема? :facepalm:

Па аспирини за д-димери :facepalm: кои превенци бре? Објасни што ќе превенираш и каде?

Конвој на слободата канада.
Камионџиите не сакат задолжителна принудна експериментална генетска терапија, за да можат да работат!
За сега фашистите не ги блокираат, една убава колона 100 000 камиони, камиончиња од секаде патуваат накај Отава. Голем број попатна логистика од народот, за храна одмор.
Сите нормални насекаде, го осеќаат теророт на глобалистите, јасно е дека нема ништо општо со грижата за нашето здравје.

со амин на фуксанов и лучиќ ќе ги тепаме овие кабалистиве и ќе го убиеме антихристот.

Конвој на слободата канада.
Камионџиите не сакат задолжителна принудна експериментална генетска терапија, за да можат да работат!
За сега фашистите не ги блокираат, една убава колона 100 000 камиони, камиончиња од секаде патуваат накај Отава. Планот е денеска да ја блокираат Отава, стотици километри камиони од секоја страна....

Бројката на камиони сигурно нема да надмине 20.000, но ако воопшто успеат приближно таква бројка, тоа веќе ќе е масовност.
Канада ако не се лажам, во пресрет на овој собир, направи отстапки за шоферите дека не мора да се вакцинираат. Најверојатно како што ковидот нели после 20ч напаѓаше и слични глупости, така и шоферите изгледа не пренесуваат ниту ќе оптоварат системот.

Најбитното од оваа ситуација е што, кловнот Трудо, може да ја злоупотреби и да прогласат некоја вонредна ситуација, да спроведат своите агенди уште полесно.
1643470260417.png

Народот полесно им е омразата да ја насочи кон шоферите, наместо кон своите сопственици (Трудо и пријателчињата). Кенгурите не се бунеа што ги третираат ко затвореници, туку што некој друг успеал слободно да шета. Исто ко Рон и другите топки.

Туку оБаче, оти ништо не коментираш за истиве фашистички мерки кои твојот идол Путин ги спроведува... која е разликата Русија со Канада... Белорусија најфер изигра, иако според мнозинството диктатор бил :confused:

Бројката на камиони сигурно нема да надмине 20.000, но ако воопшто успеат приближно таква бројка, тоа веќе ќе е масовност.
Канада ако не се лажам, во пресрет на овој собир, направи отстапки за шоферите дека не мора да се вакцинираат. Најверојатно како што ковидот нели после 20ч напаѓаше и слични глупости, така и шоферите изгледа не пренесуваат ниту ќе оптоварат системот.

Најбитното од оваа ситуација е што, кловнот Трудо, може да ја злоупотреби и да прогласат некоја вонредна ситуација, да спроведат своите агенди уште полесно.
Прегледај го приврзокот 320716

Народот полесно им е омразата да ја насочи кон шоферите, наместо кон своите сопственици (Трудо и пријателчињата). Кенгурите не се бунеа што ги третираат ко затвореници, туку што некој друг успеал слободно да шета. Исто ко Рон и другите топки.

Туку оБаче, оти ништо не коментираш за истиве фашистички мерки кои твојот идол Путин ги спроведува... која е разликата Русија со Канада... Белорусија најфер изигра, иако според мнозинството диктатор бил :confused:

бафра ти не беше со бачињата едно време?

бафра ти не беше со бачињата едно време?

Да де. Јас цело време сум со тебе бате Рон. Ич да не му ја мислиш, јас ќе те чувам од чиповите, рептилите, 5г и све останато што ти прави пречки во тимбата. Ти само глеј 3та доза да не е Кинески фалсификат и терај магарето низ ЕУ.
Прошета некаде надвор од границиве, нели ти слободен човек, ние со чиста крв, не смееме, или рано ти е.... :cautious:

Да де. Јас цело време сум со тебе бате Рон. Ич да не му ја мислиш, јас ќе те чувам од чиповите, рептилите, 5г и све останато што ти прави пречки во тимбата. Ти само глеј 3та доза да не е Кинески фалсификат и терај магарето низ ЕУ.
Прошета некаде надвор од границиве, нели ти слободен човек, ние со чиста крв, не смееме, или рано ти е.... :cautious:

бафра, ја сум длабоко разочаран што елитава не превесла со вакциниве, фушерај ни подметнаа бе бафра. Чекам сега нов апдејт за омикрон иначе, у март треба да дојде освен ако не измислат некој нов сој кукловодиве да не доисконтролираат.

Глуп паметњаковичу!

Синтром само за длабока венска тромбоза ли се зема? :facepalm:

Па аспирини за д-димери :facepalm: кои превенци бре? Објасни што ќе превенираш и каде?
probav najprosto da ti kazam , sintrom se dava za HRONICNI SOSTOJBI, pri akutni sostojbi ne smee !!!!
a ti slobodno citni nekoe upatstvo od net i dokolku imas potreba leci pokaceni ddimeri pri k19 so sintrom ,ke vidime kaj ke zavrsis :свиркам::facepalm:
za aspirin ozbilno me prasuvas koja prevencija?
ako ne znaese i pred k19 mn luge nad 50 god pieja aspirin od 100 .. A ZOSTO? izgleda za da se cudat net ekspertite so citanje upatstva od net :facepalm::facepalm::facepalm:..
sintrom,sintrom be, zamena za xarelto, napisa i ostana ziv
:masa:

бафра, ја сум длабоко разочаран што елитава не превесла со вакциниве, фушерај ни подметнаа бе бафра. Чекам сега нов апдејт за омикрон иначе, у март треба да дојде освен ако не измислат некој нов сој кукловодиве да не доисконтролираат.
Ронче, џабе се вакциниравте. :coffee:

197654006_3820448118083562_564928112392236654_n.jpg 198845209_152248020229081_4431698456842964126_n.jpg

... си заминал Маестро А.Џамбазов (85) биди ти жив и здрав Игоре, а нему вечна слава, но заминал и пеачката легенда Аки Рахимовски(65), заминал и писателот Борис Апостолов (76), заминал и светскиот пеач Мит Лоуф(74), на сите ненајдено им се слошило и починале, а бе кажите дали биле или не биле антиковид вакцинирани или едноставно од што умреле, аман немојте само дека им дошол денот и ненајдено починале, гасејќи се природно животното кандило!

Прегледај го приврзокот 320728 Прегледај го приврзокот 320729

... си заминал Маестро А.Џамбазов (85) биди ти жив и здрав Игоре, а нему вечна слава, но заминал и пеачката легенда Аки Рахимовски(65), заминал и писателот Борис Апостолов (76), заминал и светскиот пеач Мит Лоуф(74), на сите ненајдено им се слошило и починале, а бе кажите дали биле или не биле антиковид вакцинирани или едноставно од што умреле, аман немојте само дека им дошол денот и ненајдено починале, гасејќи се природно животното кандило!

жално, луѓево не можат да си умрат на раат од тебе. Сигурно со поздрав еден топол длабока анализа направивте на кафе и утврдивте дека е од вакцините.

Прегледај го приврзокот 320728 Прегледај го приврзокот 320729

seriozno? 85,76 god ? od "mladost" umrele
pred vakcinite ziveeja lugeto po 500 god
Aki ako ne se lazam, pred k19 imase udar ,taka da daleku bil od zdrav ako e pomlad od nabroenite
ako veke zboruvas na taa tema pisi za mladi lica koi pocinaa od vakcinte

Што се овие фалби со слики со вакцинацијава ко мали деца? Ај сега средношколците да ги извадат книшките со вакцини и да се сликаат со нив. Отидено све со коронава

Последно уредено:
Што се овие фалби со слики со вакцинацијава ко мали деца? Ај сега средношколците да ги извадат книшките со вакцини и да се сликаат со нив. Отидено све со коронава
Епа сигурно нема јас со 200 следбеници на инста да се фалам со сертификат :)
Као демек да поттикне луѓе да се вакцинираат, популарна личност, истото е и со лџбт стварите.

Пишете ги сите умрени од вакцина ако не.

seriozno? 85,76 god ? od "mladost" umrele pred vakcinite ziveeja lugeto po 500 god. Aki ako ne se lazam, pred k19 imase udar ,taka da daleku bil od zdrav ako e pomlad od nabroenite ako veke zboruvas na taa tema pisi za mladi lica koi pocinaa od vakcinte
... зш ми наметнуваш твои заклучоци, каде пишав дека умреле од антиковид вакцина, прашав дали биле или не биле антиковид вакцинирани и од што умреле,

...ете како пишуваш дека си прочитал за мозочниот удар на Аки затоа тогаш се пишувало до ситница како му се слошило и како имал мозочен удар, сега што не пишале од што починал, а не само му се слошило и толку,

...за тоа ,,од младост умреле,, ме потсети на денешново ТВ интервју на директорот на охридската болница, кој потенцира за ковид центарот и за загриженоста кон младите пациенти, а постарите ниту ги спомна, нив да ги фрлиме во контајнер?

...во болници и клиники се лечат пациенти, а не помладите, за помладите има специјализирана детска клиника, за сите други без разлика на годините треба да се пружи здравствена помош и нега, им се свидело тоа на медицинскиот персонал или не,

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom