- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.854
- Поени од реакции
- 11.836
Tajna e.Во која болница ти тоа работиш ако није тајна?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tajna e.Во која болница ти тоа работиш ако није тајна?
Predmalku na vesti objavija, verojatno drugata nedela ke pustat naredbi.Прашање дали работиш некаде или ми џаболебаериш тука на темава, кај мене на ГАК вакво нешто нема све си тече нормално со боледување со одмори и така нема работа.
Прегледај го приврзокот 273317
Predmalku na vesti objavija, verojatno drugata nedela ke pustat naredbi.
Автоматски споено мислење:
@Bafra душо, што мислиш за ова видео, дали навистина ни се спрема ресет на човештвото?
изгледај го ако не ти е тешко.
Прво во Австралија мерките беа лабави и карантинот.Далеку е сонцето за нас![]()
Ние не можиме таков карантин да спроведиме, немаме толкава финансиска моќ, за леб ќе испоцркаме. Тука рипнаа дека кафаните сакаат да ги направат до 21 часот, има газди кои ги уценуваат вработените да не кажуваат контакти на заразени од страв да не им се затвори фирмата.
Кога ве ставија во локдаун баш со брачеда ми се слушав и викам зошто на толку мала бројка ве затвораат, ми вика сакаат да се исчистат шо е можно повеќе, да дојдат на два три случаи дневно. Ние тука бичиме со бројки пута 10 од официјално прикажаните и мува не го лази народот.
Ај сеа беља работа слушнала на вести ај сподели линк да видам?
И обетеИначе зошто скопскиве албански општини имаат малце заболени или споро расти кривата?
Има некој некое објаснување?
Не се тестираат или стекнаа колективен?
• Чаир – 378
• Гази Баба – 847
• Аеродром -1021
• Карпош – 892
• Центар – 848
• Кисела Вода – 780
• Ѓорче Петров – 527
• Бутел - 350
• Шуто Оризари – 88
• Студеничани – 31
• Сарај – 64
• Арачиново -13
• Илинден – 150
• Сопиште – 54
• Чучер Сандево – 39
• Петровец –58
• Зелениково -32
• Странец – 75
• Нераспределен- 125.
Значи ти си баба Бафра(Ванѓа)..браво душо..а знаеш ли како ке биде 2022 год?
Како тоа дали навистина... Не им веруваш на моќни светски фигури кога најавуваат "Great Reset"дали навистина ни се спрема ресет на човештвото?
Очигледно не си прочитал, грипот и настинката ги победивме, ги нема повеќе, сега само Корона.Дали сакаш да кажеш дека секој со симптоми на настинка, му тече носот пример , треба веднаш да се изолира и да не оди на работа дур не се тестира? Хмм.. Интересантно и врло занимљиво. Поготово сега кога заладува и иде зима, па ќе настинеме сите во даден момент .
Direktor na stranska kompanija za softver vecerva i se zakani na sestra mi so otkaz zosto ne veruvala vo korona i go prenela niz kompanijata. Taa e bolna , ke ja otpusti koga ke ozdravi. Taka li makedonskite direktori pravat koga ke se razbole covek? Sram i aram da vie profesore i direktore , pokolenija da vi patat.
Cita toj tuka , clen e ke se procita.Арно и направил, и јас ќе ја кренам на клоци, и плус ќе им кажам на сите компании во Скопје, за нејзината етичност и морал.