Тоалетна хартија

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување
Собрав еден куп фискални сметки, не за да ги скенирам туку како замена за тоалетна. И хартијата од спакован бурек не ја фрлам...

Да знаев дека ваква ќе беше ситуацијата, пред тоа во сите кладилници ќе одев не за да играм туку за да земам по 1-2 билтени, и неколку мали ливчиња...

Собрав еден куп фискални сметки, не за да ги скенирам туку како замена за тоалетна. И хартијата од спакован бурек не ја фрлам...

Да знаев дека ваква ќе беше ситуацијата, пред тоа во сите кладилници ќе одев не за да играм туку за да земам по 1-2 билтени, и неколку мали ливчиња...
Радиоактивна била...некој чвор ќе ти излезе, не си играј.

Радиоактивна била...некој чвор ќе ти излезе, не си играј.
И да е и да не е радиоактивна, секако еден ден сите ќе бидеме испрскани со босилокот и исчадени со кандилото...

И да е и да не е радиоактивна, секако еден ден сите ќе бидеме испрскани со босилокот и исчадени со кандилото...
;)

Некој во КАМ маркет туркал цела палета натоварена со тоалетна. И некој од муштериите го прашал добро бе аман толку вие серите? И овој му рекол абе дечко јас овде вработен сум, ја местам по рафтовите...

Скапи им се душо овие влажни марамици, они би од онаа рециклираната за 10 ден,ролна.;)
Ама сепак е подобро кога ќе се избришеш. Со години се бришам само со влажни и сум презадоволен.

Лист од Лозница наберете како замена за тоалетна...

Во Охрид доста Пештанци како замена за тоалетна одат по кладилници и земаат билтени...

Абе тие да се кабил и во езеро би клекнале и би го миеле шупарникот после голема нужда, како што ги имам видено таму што мијат во езеро теписони, јамболи и ќебиња...

...покрај другите викенд реквизити кои се неопходни со престојот во природа, се размислило и за уживанција во тоалет во природа, па не е важно да се има само тоалетна хартија и да се клекне, туку како господин да се ... :D

Лист од Лозница наберете како замена за тоалетна...

Во Охрид доста Пештанци како замена за тоалетна одат по кладилници и земаат билтени...

Абе тие да се кабил и во езеро би клекнале и би го миеле шупарникот после голема нужда, како што ги имам видено таму што мијат во езеро теписони, јамболи и ќебиња...
Лист од коприва

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom