Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Добар tourist trap, не треба да се фалиш мислам дека треба да жалиш, никој не импресионираш со тоа дека си платил еден тон пари за една крастајца, не си богат, сељак си.

Вистинските богати луѓе никогаш не се фалат па ни плаќаат толку за една вечера, само тие што "глумат" дека се богати, на пример ти.

Колку да ти ја прават крастајцата убаво да ти мириса и убав вкус да има, си платил многу а не си добијал вредност за парите.

Еден kg морска краставица ти е $25. Наздравје да ти е крастајчето.

Доста мизерен си со фактот што пробуваш да си напумпаш си некое замислено его во тоа главата, крастајцо една, сите си постираат слики од храната и никој не пишува колку платил за тоа, ама убаво што нагласи, фиксно те категоризираме сељак, само таквите се фалат за пари :D , биди внимателен само, шајката што се исправа ја заковаат многу брзо.

ne plativ jas, nitu bi platil, me nosea kinezi na rucek sluzbeno. i toa e samo mal del od sto serviraat u michelin star restoran. go postirav samo toa a ne celo jadenje bas za da ve nasmeam... :toe:

Последно уредено од модератор:
Зошто така му се нафрливте на човеков со навреди? Сѐ што кажа беше дека јадел некаков специјалитет што наизглед не е баш примамлив, ама е многу вреднуван. Јас ова воопшто не го доживеав како фалење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom