ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 140 67,3%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 13,9%

• Вкупно гласачи
    208
:pos:
Ж'миц само уште да победе на локалните па после ќе видете,
пардон,
пардон,
Ж'миц само да :sleep: малку до локалните, па после ќе почне да го оправа Северџистан.

Боди сега ќе опише како ова понашање на ДПМНЕ е само еден чекор плус за рушење на режимот на Заев.

Vrtese, vrtese i pak se zavrte kaj anti zapadniot Mickoski :D

Еве Турција што прави во Грузија - инвестираат многу, градат згради, во кои се населуваат Турци, кои експресно добиваат државјанство.
Кој се запраша зошто го постирам тука ова, не е за овие теми.

Координираните вмровски напади кон Апасиев во последниов период, претпоставувам дека се должат на некои нови реалности што ги увиделе на анкетите кои ги спроведуваат за свои потреби.

Координираните вмровски напади кон Апасиев во последниов период, претпоставувам дека се должат на некои нови реалности што ги увиделе на анкетите кои ги спроведуваат за свои потреби.
Затоа што увиделе дека му е потрчко на Заев, затоа.

Da, go potkupi so 80.000 Denari.
Повеќе, види....никој не е глуп сам у нога да си пука. Копиљаци како вас што врска немаат што реално се случува може свашта да си мислат :)

Повеќе, види....никој не е глуп сам у нога да си пука. Копиљаци како вас што врска немаат што реално се случува може свашта да си мислат :)
Повеќе него како, од кај пари инаку да вози Алфа.

Ok. A kako e stavot na DPMNE za zakonot za drzavjanstvo?

Ok. A kako e stavot na DPMNE za zakonot za drzavjanstvo?

Ставот на ДПМНЕ за законот за државјанство е да не ги лутат Алијанса и Алтернатива зашто ќе им требаат за коалиција. :D

Затоа што увиделе дека му е потрчко на Заев, затоа.
Апасиев потрчко на Заев?

Ми е страв да почнам да размислувам околу тоа што све денес седи во ВМРО и кој маестрален ум ги смислува овие работи.
Али ко ќе видиш и СДСМ истото го труби за Апасиев, само што во нивната верзија тој е потрчко на Мицковски.

Да сте здрави и живи, па за друго не берете гајле. Од глупост и утепаност никој не умрел, плус весело ќе ни биде на форумов.

Апасиев потрчко на Заев?

Ми е страв да почнам да размислувам околу тоа што све денес седи во ВМРО и кој маестрален ум ги смислува овие работи.
Али ко ќе видиш и СДСМ истото го труби за Апасиев, само што во нивната верзија тој е потрчко на Мицковски.

Да сте здрави и живи, па за друго не берете гајле. Од глупост и утепаност никој не умрел, плус весело ќе ни биде на форумов.
Која е другата алтернатива, дека Заев и Мицко се заедно а Апасиев ја спасува Македонија?

Апасиев потрчко на Заев?

Што очекуваш коа ликови као Јелена Жуѓиќ им прави филмови и им држи предавања.

Замисли си седиш и го слушаш ова, излегуваш од салата и викаш, да бе така. Национална стратегија против Албанците предводена од дпмне, дали да плачеш или да се смееш.

Што очекуваш коа ликови као Јелена Жуѓиќ им прави филмови и им држи предавања.

Замисли си седиш и го слушаш ова, излегуваш од салата и викаш, да бе така.

Што е неточно во кажаното ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom