СДСМ - Политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Ај што е глуп, глуп е... али ова веќе тера накај Бардовци со изјавите

EX60RwbXsAAC3LM.jpg

96706618_10218829565827695_4231508363927617536_o.jpg

Последно уредено:
Сѐ е објаснето..

Attachments

• IMG_20200514_000704_853.JPG
    IMG_20200514_000704_853.JPG
    93,1 KB · Прегледи: 55

Прегледај го приврзокот 251105

Второто му е точно. Со парите за кладилници и кафиња можат куќи да се изградат. Ама нели во опшесво за сите треба и за двете да се има пари.:icon_lol:

За првата изјава, без зборови сум, спичлес, дали се сериозни дека ова ќе помине? Па ни хакираа мејлови на министерства алоо :place:

Прегледај го приврзокот 251105

So nego na start sme vo zijan, dupka bez dno.

Kako be mockovci sega se mozelo ekspresno elektronsko glasanje a nie vo dijasporata sto barame so godini elektronsko glasanje, za da moze da si go iskoristime pravoto kako drzavjani da glasame, ne ni e ovozmozeno - ni od ednite ni od drugite. Ligusi site do eden.

So nego na start sme vo zijan, dupka bez dno.

Kako be mockovci sega se mozelo ekspresno elektronsko glasanje a nie vo dijasporata sto barame so godini elektronsko glasanje, za da moze da si go iskoristime pravoto kako drzavjani da glasame, ne ni e ovozmozeno - ni od ednite ni od drugite. Ligusi site do eden.
Па диаспората не работи во администрација, не зема тендери од државата, не и треба вработување, со други зборови не е стабилно гласачко тело кое работи на копче.

За првата изјава, без зборови сум, спичлес, дали се сериозни дека ова ќе помине? Па ни хакираа мејлови на министерства алоо :place:
99,99% мислам дека се лажни пасвордите, и на најобичен сајт да се регистрираш ќе ти траже поголема должина, да ставеш специјален знак и сл. и плус обично пасвордот е криптиран .

Значи од сигурни извори разбрав дека има над 1000 меил адреси во министерството за финансии и за пасворд ти бара најмалку 8 знаци должина, најмалку 2 бројки, најмалку 1 голема буква и мислам дека има и специјален знак, значи овие се ептен малку по број и пасвордите не и одговараат спрема онаа што се бара кога правиш пасворд,
што значи оваа е ФЕЈК напад.

• Вау
Reactions: Hoy
Koга ке налеташ на новинар кој е спремен со датуми и цифри. Жал да ти падне.
Саки е повеќе спремен да го извади од гомната во кои сам се зацапува глупердата, отколку што е спремен интервјуто да го направи како што треба, посебно со милионите пеналчиња кои што ги мести лик од калибарот на Заев.

@Con Artist знам дека никогаш не ти се доста докази :D

За што докази, дека е пролупано телево? Такви имам одамна, ама сепак фала.

Саки е повеќе спремен да го извади од гомната во кои сам се зацапува глупердата, отколку што е спремен интервјуто да го направи како што треба, посебно со милионите пеналчиња кои што ги мести лик од калибарот на Заев.
До пред да згасне таа партиско-куртонско-рекетарската 1ТВ, цела партија редовно одеа на перење газ кај Ордановски, да држат монолози откако ќе усерат нешто, откако ќе излезе некој скандал или криминал.

Сега им ја нема 1ТВ, и кај Саки во Телма на перење газ, нормално.

Овие ни наместено интервју со предходно дадени прашања неможат да го истераат, Кировски на секое го поправаше... резил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom