Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај што е глуп, глуп е... али ова веќе тера накај Бардовци со изјавите
Прегледај го приврзокот 251105
![]()
Ај што е глуп, глуп е... али ова веќе тера накај Бардовци со изјавите
Прегледај го приврзокот 251105
![]()
Па диаспората не работи во администрација, не зема тендери од државата, не и треба вработување, со други зборови не е стабилно гласачко тело кое работи на копче.So nego na start sme vo zijan, dupka bez dno.
Kako be mockovci sega se mozelo ekspresno elektronsko glasanje a nie vo dijasporata sto barame so godini elektronsko glasanje, za da moze da si go iskoristime pravoto kako drzavjani da glasame, ne ni e ovozmozeno - ni od ednite ni od drugite. Ligusi site do eden.
99,99% мислам дека се лажни пасвордите, и на најобичен сајт да се регистрираш ќе ти траже поголема должина, да ставеш специјален знак и сл. и плус обично пасвордот е криптиран .За првата изјава, без зборови сум, спичлес, дали се сериозни дека ова ќе помине? Па ни хакираа мејлови на министерства алоо![]()
Саки е повеќе спремен да го извади од гомната во кои сам се зацапува глупердата, отколку што е спремен интервјуто да го направи како што треба, посебно со милионите пеналчиња кои што ги мести лик од калибарот на Заев.Koга ке налеташ на новинар кој е спремен со датуми и цифри. Жал да ти падне.
За што докази, дека е пролупано телево? Такви имам одамна, ама сепак фала.
До пред да згасне таа партиско-куртонско-рекетарската 1ТВ, цела партија редовно одеа на перење газ кај Ордановски, да држат монолози откако ќе усерат нешто, откако ќе излезе некој скандал или криминал.Саки е повеќе спремен да го извади од гомната во кои сам се зацапува глупердата, отколку што е спремен интервјуто да го направи како што треба, посебно со милионите пеналчиња кои што ги мести лик од калибарот на Заев.
Еј од кај ми е познато видеово???СДСМ партија![]()
Pojma nemam.Еј од кај ми е познато видеово???
Се сетив. Некој го постираше 2-3 поста пред твојот.Pojma nemam.