Нема врска годината и мегапикселите , јас имам canon eos 1D mark II , 8 mpx и исто 2008 година ама неможат да му се рамнат ни 70% од сегашните DSLR ,. Муабето ми беше нема врска мегапикселите со убавината на фотографијата
NEMOZE TOA taka drugar se mora da ima tajming eve jas za edna nedela se premisliv sakam ova primer na lajkovi sme na rajming ili limit ???? tuka oreduva zakon kocka za site ednakvo
KOCKA prezemi merki BEZ ZLA MISLA SPOJLER
Автоматски споено мислење:
@коцка мислам дека тајмингот е веке преголрм идеме на гласанје ако така другар спојлер дрзиме тема нема обртај нема нови теми ,не ме свакај погрршно @коцка apel glasenje vo prva rka ide prolrt ajde ke ostavime do leto uste edna za vremeto zagubeno od mobilka
Автоматски споено мислење:
jas nemenjam slika spojler druze meram tajming
predolgo ti se dade eve pocnaa i so agitacija MISLAM REZON KOCKA TI SI NA POTEG SE CEKA NA RED IDEI IMA UCESNICI I TE KAKO
Полека @kalimero456 смирено правилата се натпреварите траат од понеделник до петок кога имаше многу пријавени правевме пократки ама дупли гласања
Сепак оставам на спојлер затоа што извинете ама од вечерва официјално прогласена пандемија малку ќе се сконцентрирам на проблемите тука
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.