Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мирољуб Петровиќ, Теша Тесановиќ, Дејан Лучиќ, Југослав Петрушиќ, Осман Османагиќ, Миломар Марич, Шешељ, Богосав Стојменовиќ овие ти се генијалците на Балканот, само тие имаат инфо за рептили, вонземјани, пирамиди и лајв стрим со госпоМирољуб Петровиќ![]()
Здраво имам едно прашање за поинформираните околу антени и сл.
Јас сум од град од внатрешноста, е тука во близина, на една куќа на кровот е наместена антена која до душа е уште Вип кога влезе во државата. Е сега мене ме интересира постои ли зрачење од истата, колкаво е и сл. Комшиите се жалат на главоболки, ненаспаност, изнемоштеност и сл. Имено и мене ми боде очи истата околу тоа дали 2 дозволено во населено место на семејна куќа да се стави антена. Се зборуваа цифри околу кирии колку земале и за пирамиди (од оние што го одбиваат зрачењето) ама официјално не знам. Што мислите вие?
Не туку немав некој што знае да ми објасни. А тоа не си ни ти. Моја грешка е што се понадевав.Од кога влезе Вип стои антената и сега почна да ве боли глава и да ви боди очи?Најдобро да се договорите со комшиите да почнете со масовно спамирање по фб групи од типот стоп за 5Г. Засега тоа е спас само
Sent from my iPhone using Tapatalk
Обрати се до АЕК да измерат колку зрачење има...Здраво имам едно прашање за поинформираните околу антени и сл.
Јас сум од град од внатрешноста, е тука во близина, на една куќа на кровот е наместена антена која до душа е уште Вип кога влезе во државата. Е сега мене ме интересира постои ли зрачење од истата, колкаво е и сл. Комшиите се жалат на главоболки, ненаспаност, изнемоштеност и сл. Имено и мене ми боде очи истата околу тоа дали 2 дозволено во населено место на семејна куќа да се стави антена. Се зборуваа цифри околу кирии колку земале и за пирамиди (од оние што го одбиваат зрачењето) ама официјално не знам. Што мислите вие?
Фала на одговорот, не сакав да привлечам внимание темата е оф и не и е местото тука.Обрати се до АЕК да измерат колку зрачење има...
Баба ми, дедо ми и тетка ми живеат на 5ти кат у кула кај шо има две антени... Едната од А1 (Вип) и едната од Неотел...
Таму сум малтене секој ден, иам и доста спиено и седено, не сум слушнал да се пожалат од глаболки, од не знам што...
Чисто информативно, било кое зрачење од тие антени, е и дури под границите што се пропишани во светски рамки, а се контролира кај нас и те како...
Ама уште не е пуштено на најјако.не сум слушнал да се пожалат од глаболки, од не знам што...
Не знам дал ме тролаш брат, ама ај...Ама уште не е пуштено на најјако.
Здраво имам едно прашање за поинформираните околу антени и сл.
Добро слеп си или ти се чини, кај виде 5г ? И да имам став за зрачење и не само од 5г туку и Тв, телефон, лаптоп.Компакт диск закачен на пенџере ги одбива штетните 5Г зраци
Само пази нема да имаш мрежа дома