Најголемите PR фејлови на македонските партии

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
Ај додека сме кај нивите...

4363.png

Што е пи-ар фејл тука?

Mozebi toa sto efektot sto sakale da go postignat so ova ne im se ispolni. Imenuvanje ulica na nekogo e ogromna cest. Ne gledam kako Stoltenberg ja zasluzi taa cest a i obicniot covek (osven Severgjanite) najverovatni slicno misli.

Mozebi toa sto efektot sto sakale da go postignat so ova ne im se ispolni. Imenuvanje ulica na nekogo e ogromna cest. Ne gledam kako Stoltenberg ja zasluzi taa cest a i obicniot covek (osven Severgjanite) najverovatni slicno misli.
oф мори мајко.... Значи све што ќе ви текне е пи-ар фејл. Ајмо, кој што сака нека пише у темава...

А малку погоре, претпоставувам, пи-ар фејлот е тоа што тепих му послале кога кроел....
Требало у калта да гази...
Значи, три пати сум одел на кроење гројзе на две различни места и на двете имаше патека напраено од даски или палети за тие што го спроведуваат ритуалот. Тука фрлиле тепих за премиерон и тоа да ти било пи-ар фејл.

Да речеме оноа со поракана од авион, е колосален фејл. Али не е бре све што ќе му прдне на рандом член пи-ар фејл.

oф мори мајко.... Значи све што ќе ви текне е пи-ар фејл. Ајмо, кој што сака нека пише у темава...

А малку погоре, претпоставувам, пи-ар фејлот е тоа што тепих му послале кога кроел....
Требало у калта да гази...
Значи, три пати сум одел на кроење гројзе на две различни места и на двете имаше патека напраено од даски или палети за тие што го спроведуваат ритуалот. Тука фрлиле тепих за премиерон и тоа да ти било пи-ар фејл.

Да речеме оноа со поракана од авион, е колосален фејл. Али не е бре све што ќе му прдне на рандом член пи-ар фејл.

PR-fail moze sve da bide. Sto e celta na imenuvanjeto na ulicata? Da mu go liznat gazot na Stoltenberg i pozitivni reakcii od javnosta (=PR). Ednoto mozebi go postignaa (Stoltenberg gazot mu e sega cist od lizenje) a drugiot, pozitivni reakcii od javnosta i narodot ne gledam. Raka na srce, ima pogolemi fejlovi (slikana vo avion e referenca) ama neli i mali i pogolemi zasluzuvaat mesto vo ovaa tema.

PR-fail moze sve da bide. Sto e celta na imenuvanjeto na ulicata? Da mu go liznat gazot na Stoltenberg i pozitivni reakcii od javnosta (=PR). Ednoto mozebi go postignaa (Stoltenberg gazot mu e sega cist od lizenje) a drugiot, pozitivni reakcii od javnosta i narodot ne gledam. Raka na srce, ima pogolemi fejlovi (slikana vo avion e referenca) ama neli i mali i pogolemi zasluzuvaat mesto vo ovaa tema.
Ти реков, така ако гледаш све може да биде пи-ар фејл. Буквално све.

Се колнам, ова звучи како титл за порнич

Треба да се прави разлика помеѓу PR фејл и обичен гаф или некаква глупост истресена/направена, која нас ни се видела интересна.

PR фејл е сликата во авион, односно лажната вест од владата дека наводно сме добиле датум за преговори од ЕУ. PR фејл е "состанокот" на Заев со Трамп. Прославата со DJ по повод пуштање на автобуска постојка. НАТО-фестот. Маршот за правда.

Заев и владава се подвижна брука. Ако земеме секоја глупост да ја постираме, темава ќе испадне 200 страни. За некој и видеово подолу можеби е PR фејл, ама не е, едноставно таков си е човекот, кловн, и сосема нормално си е да се резили и брука кај и да се појави, ама не значи дека дебилштината негова е соодветна за во темава.

Улицата не е крстена по овој Столтенберг, туку по татко му кој исто мислам бил дипломат и многу помогнал на Скопје после земјотресот.

Е сега не сум наивен и знам дека не е случајно тоа што баш сега е крстена така улицата. Ама и на некои портали им одговараше само половично да ја пренесат веста без убаво да објаснат за што се работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom