Склад на душата и телото - табу за некои жени!

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Да потсетам дека при секс жените можат да одглумат оргазам, мажите не можат да одглумат односно да ја прикриијат големината на „алатот“, а способноста некоја сексуално да се задоволи е тренинг и кој не е талентиран, можеби и часови по однос на таа проблематика.

Баш така. Значи пак лежи во мажите проблемот. Да не беа они толку самокритични и полни со комплекси и толку проклето чувствителни за својот скапоцен алат меѓу нозе, на жените немаше да им биде проблем да им кажат отворено за се` што им пречи. :toe:
Bash taka! Zashto na prashanjeto shto e postaro jajceto ili kokoshkata jas odgovaram - PETELOT e najstar! :salut:
Se dodeka patish od komplex kako da se postavish nad ili kontrolirash dechko i se dodeka ima takvi luge ke ima i vakvi problemi.
Zborot mi e: Dominacijata e prichina za vakvata rabota zashto sekogash toj shto e vo podredena sostojba ke oseka strav(eden vid) ili ke razlisluva dva tri pati dodeka da kaze stvarno shto go machi i shto mu tezi na dushata.
Eve go ova pretocheno vo tvojot primer:
Dechkoto ti e mnogu gordeliv i samouveren ama ti se sexualno ne zadovolena, vo nemoznost da mu go kazesh ova, zashto e dominanten ili brzo se vrega, kako shto vikash ti, barash drug i GG! Nema vishe dechko TAKA?
Prichinata ne si ti shto si barash dobar sex! NE!
Prichinata ne e dechko ti shto ne znae da te ebe kako shto sakash! NE!
Prichinata e PREDMETOT OD TEMVA vo TEBE! i MOJOT ODGOVOR na istata vo DECHKO TI!
Sakam da recham deka ovoj problem ke se javuva se dodeka edniot od partnerite gordelivo i samouvereno se nametnuva pritoa nesogleduvajki ja drugata polovina ili cetvrtina vo sluchajov zashto so samoto nametnuvanje ima poveke od polovina vo vrskata!
Ochigledno imash vakov problem koga eve probuvash NAMETLIVO i NADREDENO da odogovrish, pritoa podcenuvajki ja drugata polovina ili chetvrina mozebi? :smir: :smir: :smir:

Mnogu zeni 'se uste se sprecuvaat otvoreno da razmisluvaat, a uste pomalku da zboruvaat na ovaa tema. Mnogu zeni poveke patat poradi ljubovta i seksualnite frustracii otkolku poradi ekonomskata i socijalnata nestabilnost...
Zalno e toa sto mal broj zeni otvoreno razgovaraat za svoite vistinski seksualni problemi, ami seto toa go potisnuvaat...
Sto mislite, koja e pricinata za vakvoto odnesuvanje?
Тие што патат поради тоа што неможат да си кажат што сакаат и како сакаат се самите криви. Причини може да се срам за зборување пред партнерот, да се мисли да не го навредат партнерот со тоа, да не го наведат на погрешно мислење, да не го изгубат и тн тн тн..
Проблемот, нормално, треба да се бара во самите жени. Во никој случај одговорот ова прашање не треба да се бара во машката популација.
Се сложувам со ова. Такви женски треба да си поработат на својата психа повеќе, да знаат што сакаат и како да дојдат до тоа.

"Mislam deka ovaa zenskava gordost treba da se proglasi za elementarna nepogoda! mozebi zasto nema potreba devojka da se stedi i da ne kazuva so saka od decko i da dobiva jas pocituvam maximalna otvorenost kako jas sprema nea taka i ona sprema mene ne sakam gordosti ili neznam so samo sakam da postigneme uspeh i da bideme zadovolni i dvajcata taka se odrzuva iskrena i slatka vrska

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom