Баш така. Значи пак лежи во мажите проблемот. Да не беа они толку самокритични и полни со комплекси и толку проклето чувствителни за својот скапоцен алат меѓу нозе, на жените немаше да им биде проблем да им кажат отворено за се` што им пречи.
Bash taka! Zashto na prashanjeto shto e postaro jajceto ili kokoshkata jas odgovaram - PETELOT e najstar! :salut:
Se dodeka patish od komplex kako da se postavish nad ili kontrolirash dechko i se dodeka ima takvi luge ke ima i vakvi problemi.
Zborot mi e:
Dominacijata e prichina za vakvata rabota zashto sekogash toj shto e vo podredena sostojba ke oseka strav(eden vid) ili ke razlisluva dva tri pati dodeka da kaze stvarno shto go machi i shto mu tezi na dushata.
Eve go ova pretocheno vo tvojot primer:
Dechkoto ti e mnogu gordeliv i samouveren ama ti se sexualno ne zadovolena, vo nemoznost da mu go kazesh ova, zashto e dominanten ili brzo se vrega, kako shto vikash ti, barash drug i GG! Nema vishe dechko TAKA?
Prichinata ne si ti shto si barash dobar sex! NE!
Prichinata ne e dechko ti shto ne znae da te ebe kako shto sakash! NE!
Prichinata e PREDMETOT OD TEMVA vo TEBE! i MOJOT ODGOVOR na istata vo DECHKO TI!
Sakam da recham deka ovoj problem ke se javuva se dodeka edniot od partnerite gordelivo i samouvereno se nametnuva pritoa nesogleduvajki ja drugata polovina ili cetvrtina vo sluchajov zashto so samoto nametnuvanje ima poveke od polovina vo vrskata!
Ochigledno imash vakov problem koga eve probuvash NAMETLIVO i NADREDENO da odogovrish, pritoa podcenuvajki ja drugata polovina ili chetvrina mozebi? :smir: :smir: :smir: