Што ве смее најмногу?

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Братучед ми.
Со него идам на сите можни журки, фестивали, концерти, дешавки, што и да е кај што има народ. Зашто он прави работи кои никад у живот не сум видел некој друг да ги прави. Некад ни јас незнам дали се зеза или е озбилен.

Се газам од смеа на преводот од овие глупи турски серии! ме смеат другарите,некој си виц таму.. се смеам кога другите се смеат, ако не знам за шо се работи :P
пс. се смеам кога ќе г слушнам случајно долина на волците, макар онај заза...пооооооооооооооооооооооо еЈ! :pos:

Кога некој ке тресне зелена како оваа :D
Те керо мучо ела на каучо :D

Во последно време многу ме смее Сунѓерот Боб . Знам дека трола, ама мене ми е крајно позитивен и смешен лик што умее да ме расположи . :D GO Спанџи ! :)

кога некоја ситница ми е малце смешно а најмногу ме смее кога не смеам да се смеам ПАХАХАХАХАХАХХА

Кога треба нешто сериозно да се прави, тогаш ме фаќа нагон на смеа...

Borat, Rocco Sifferedi ,bebinja, zhivotni i smeshni lugje. Hahahaha < samoto ova e smeshno >

Што ме смее или КОЈ ме смее? :)
Најмногу ме смеат иронични коментари. А кој? Тетка ми и едно другарче што многу ретко го гледам.

Некои побркани мачки.Како на пр.кога не сакаат да се мократ со вода,кога имаат залепено селотејп странично на ребрата,кога имаат ќесе или чаша на главата и враќаат само во рикверц :D

Мчките, посебно трите на женска ми што се, лудница се :pos:.
И нешто вакво.
g-16.gif

Најмногу ме смее кога некој ме скокотичка, можам дури и да се онесвестам од смеење ако некој ме скокотка предолго:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom