santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.035
Ќе остане родителот дома.А тие шо имаат еден родител ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе остане родителот дома.А тие шо имаат еден родител ?
Филипче сеа изјави дека денеска ќе биде разрешена.
Ќе ги почистат САД за брзоНа ГИС има званична статистика, ама Иран во моментов е најкритичен, таму изгледа е излезена ситуацијата од контрола и државата ги крие податоците.
Во Иран водачите на државата умираат, 70.000 затвореници испуштија од затвори, така да кај обичните граѓани кизнај како е.
Има некој неофицијални проценки дека во Иран има пола милион болни.
Па инаку нема да може да држи прес-конференција.А искрено.. кога веќе забрануваат јавни евенти т.е публика на утакмици итн., која е логиката која ја кажа за следново:
Се забрануваат настани на кои ќе учествуваат над 1000 луѓе. За настаните под 1000, се препорачува да се откажат“
Ова ми е некако апла политички. Која е логиката за над/под 1000? Тоа е огромна бројка.
dobro jas se izvinuvam ali moze li da dobijam odgovor na prasanjata bar onaka ozbilno blagodaram
Ден на жалост за ВмровцитеСамо што потврди Филипче, денеска ќе биде разрешена директорката.
e aj pogodiА тие шо имаат еден родител ?
ovde imam podetalni prasanja ,izvini so skolite i eden roditel nie sme nad 150 000 vo domasna izolacija ke ti blagodaram ako mi odgovorisОфицијално, ти е 7 активни.
Официјално, уште околу ~200 се у изолација кој имале контакт со директорката, плус неколку основци.
Неофицијално, бог знае колку имаат потенцијал за да бидат позитивни. Никој не ги рецка некако тие у Рагуза. Тоа било настан голем со сигурно над 20 вработени.
пс: За некој 5/6 дена од сега, мислам дека ќе знаеме т.е ќе имаме одприлика претстава колку е ова раширено. Ако идеме според некоја логика и општо информирање како и колку се шири, тогаш може да имаме сериозна бројка (се надевам дека нема..).