Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako mislis deka Tiem e defanzivec odi gledaj kriket.Тим физички поспремен значајно...секоја чест, исто така многу агресивен, освежување во светот на пимплањето - дефанзивата, која доминира задни 5 години +
Daj be prekinete sekoj slem istoto, znaci dali e mozno vakvi linguri da ste fanovite na Nole? Ja osven vo Amerika, potocno na US Open, ne gledam kade Novak nema dovolno poddrska... Sto sakas ti be, za Novak da e cela Rod Laver arena? A pritoa igra so debitant u finaleto na turnirov, sekako za poslabiot ke bidat. Lani site bea za Medvedev protiv Nadal, normalno i logicno i apsolutno nikoj ne se pobuni za toa. Daj prekinete so vakvi alibi muabeti deka cel svet e protiv nego.Да ти е полесно да играш против Рафа и Роџер него ли било кој друг во завршница на слем...
Мислам дека друга поента имаше. Баш рече дека Тием е освежување во тенисот, агресивен играч, за разлика од дефанзивниот тенис кој доминирал последниве години.Ako mislis deka Tiem e defanzivec odi gledaj kriket.
И јас сакав истово да го пишам ама си викам да не ме отерате во курацAko mislis deka Tiem e defanzivec odi gledaj kriket.
Автоматски споено мислење:
Daj be prekinete sekoj slem istoto, znaci dali e mozno vakvi linguri da ste fanovite na Nole? Ja osven vo Amerika, potocno na US Open, ne gledam kade Novak nema dovolno poddrska... Sto sakas ti be, za Novak da e cela Rod Laver arena? A pritoa igra so debitant u finaleto na turnirov, sekako za poslabiot ke bidat. Lani site bea za Medvedev protiv Nadal, normalno i logicno i apsolutno nikoj ne se pobuni za toa. Daj prekinete so vakvi alibi muabeti deka cel svet e protiv nego.
Da da moja greska, drugse go sfativ od prva postot. Sorry psy broМислам дека друга поента имаше. Баш рече дека Тием е освежување во тенисот, агресивен играч, за разлика од дефанзивниот тенис кој доминирал последниве години.
Јас единствениот типував на победа на Тим. Дури и го критикувам за неговиот курчобол...Ako mislis deka Tiem e defanzivec odi gledaj kriket.
Автоматски споено мислење:
Daj be prekinete sekoj slem istoto, znaci dali e mozno vakvi linguri da ste fanovite na Nole? Ja osven vo Amerika, potocno na US Open, ne gledam kade Novak nema dovolno poddrska... Sto sakas ti be, za Novak da e cela Rod Laver arena? A pritoa igra so debitant u finaleto na turnirov, sekako za poslabiot ke bidat. Lani site bea za Medvedev protiv Nadal, normalno i logicno i apsolutno nikoj ne se pobuni za toa. Daj prekinete so vakvi alibi muabeti deka cel svet e protiv nego.
Za publikata bese muabetot.Јас единствениот типував на победа на Тим. Дури и го критикувам за неговиот курчобол...
Ако го изгуби ова Тим нека се пребаци на крикет одма.