Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, нема да ти рече Стефан така пошо Стефан исто мисли како и тебе, дека Новак ќе биде најтрофеен од нив тројца, освен ако не дај боже не му се задеси некоја повреда.Него...
дали е ова последен АО на Роџер?
Ако ништо друго барем претпоследен
Него..ние Рафа/Роџер фанови го јадевме од Новак, кога се ќе заврши ќе биде неприкосновен GOAT (сеа пак Стефан ќе ми каже како Рафа има у себе 3-4 РГ, и можеби и 2-3 останати грендслемови...ама да, знам, ок тоа...ама повеќе години ќе игра Новак од Рафа, и на повеќе турнири од Рафа е фаворит за титула. Плус мастерс рекордите... Можно е со 5+ повеќе ГС да заврши Новак од Рафа)
Добро, не дека на Новак му дошло до тие пар милиони, сигурно ќе донира и тој, башка можда и веќе донирал.Многу ме интересира шо ќе се деси у следново хипотетичко сценарио, зверев ваљда видовте вети дека сите пари ќе ги донира за пожарите у Австралија али Ако победи, па што ќе се деси ако финалето го изгуби, ситуацијата за новак е факт ап, им крати скоро 3м долари помош, исто и за зверев, зашо цело време вика ако победам, а и вака ќе земе секако многу пари, али ваљда и у сутација да изгуби ќе ги донира иначе ќе испадне педер, истово важи и сеа ако изгуби.
Гарант нешто PR тимовите смислиле и за вакви сценарија, не е толку битен зверев зашто сигурен сум дека у било кое сценарио ќе ги даде сите пари кога више е спремен да се откаже потенцијална награда од 2.8м долари, поише ќе биде интересна реакцијата на новак после едно вакво сценарио каде би го победил зверев у финалето и би им скратил 2.8м долари помош.
Ок со глупи работи се замарам еве ви едно меме на моја сметка не кур ме замарајте
Прегледај го приврзокот 231546
Тим е најдобро физички спремен тенисер на турот, така да не сметај на тој аспект воопшто.Valjda mu se poklopija kockive na zverev pa stigna do tuka, deckovo e ist, tajbrejk, pravi dupla od pola metro, utrnuva sizcer smecuvanje i topceto ide 2 metri u aut pri 3-2 rezultat za tiem. Se bagna standard, zatoa i go sakav poise u polufinale, sklon e na vakvi pacerski greski, od nigde nikade, i praenje dupli.
6 saati poise ima pominato tiem na teren, denes u mnogu teski uslovi se igrase, nad 40 stepeni temperatura, 6 stepeni potoplo od vcera, ima i frki so stomakot, ova kako dopolnitelen faktor za favoritskata uloga na novak koja sekako ja imase. Ali ako tiem e na negovo nivo i go pokaze svojot najdobar tenis voopsto nema da e lesno, vsusnost vidovme vcera i novak niz sto sve pomina koga federer vezese na terenot.