гледав ова на ехф тв...полна сала данци, навиваа како комитите на ВардарАјде бе нека испаднат и овие преку такво веќе на секое првенство тие и Франција само. Време е Норвешка да освои. А Телма ми даваат онде Србија-Хрватска пренос
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
гледав ова на ехф тв...полна сала данци, навиваа како комитите на ВардарАјде бе нека испаднат и овие преку такво веќе на секое првенство тие и Франција само. Време е Норвешка да освои. А Телма ми даваат онде Србија-Хрватска пренос
.
Ако Данска испадне, нема да коментирам ништо на темиве, во знак на извинување кон @Marick14 што му се смеев на постот!!!
@Nino ManchesterДап, и минатата мислам дека не играше.
Би требало да се врати од следниот меч ваљда
Ама не кажа дека ќе испадне, кажа дека ни они не се сигурниАко Данска испадне, нема да коментирам ништо на темиве, во знак на извинување кон @Marick14 што му се смеев на постот!!!
Ова е група на смртта. Не се знае кој ќе помине понатаму. Дури и Данска не е сигурна.
да се согласувам со тебе,Исланд се многу добра и симпатична екипа!ако некој тим ми е антипатичен тоа дефинитивно е данскиот, од исланд многу губевме баражи на времето ама симпа ми се
Па не им лежи баш Унгарија, ама со тоа што Унгарија не е баш комплетна на првенството (а се ептен гадна екипа) би требало Исланд да победи со некои 2-3 разлика. Ама не би ме изненадило ако Унгарија победи против Исланд на крај.Се спасија Данците. Нерешеново им одговара.
Вака со убедлива победа над Русија во која не се сомневам, треба да почекаат Исланд да ја тепа Унгарија (Исланѓаните нема да си дозволат да загубат или да одиграат нерешено, бидеќи ќе пренесат само бод или ниту еден бод), ќе одат понатаму поради подобра гол разлика (Унгарија тепа само 1 со Русија).
Се' ќе беше поинаку ако Унгарците реализираа пенал за +3 на 5 минути до крај.
Ландин страшен,нешто под 50% одбрани.Најдобар голман у свет.
Според тебе, кој е подобар?
Danskiot Borko ni na igrica ne moze da e najdobar golman vo svet. Momentum golman, ako mu trgne ke fati 20 topki, ako ne ke prima golovi od 12 metri niz usi.
Perez de VargasСпоред тебе, кој е подобар?
дечко,опрај се![]()
Danskiot Borko ni na igrica ne moze da e najdobar golman vo svet. Momentum golman, ako mu trgne ke fati 20 topki, ako ne ke prima golovi od 12 metri niz usi.
Реален резултат?Ја гледаше?Цела утакмица Унгарците водеа до 56 мин и било реално.значи каква утакмица,гледање у еден здив.На крај,реален резултат,иако сакав Миклер и компанија да победат! Одлично го затворија Хансен.Благок и Зита накголем впечаток ми оставија.
Ландин страшен,нешто под 50% одбрани.Најдобар голман у свет.
да се согласувам со тебе,Исланд се многу добра и симпатична екипа!
и што ако воделе 55 минути?Па,глава изгубија последните 5 минути,плус у последниот напад на Данска фаул над Хансен не свиреа,така што лесно можеше и да загубат,така што реален резултат!Реален резултат?Ја гледаше?Цела утакмица Унгарците водеа до 56 мин и било реално.
Криминално судење беше последниот напад ,три пробивања не свиреа последната мин и невиден долг напад.Брука
Апсолутно дека не свиреле фаул над Хансен, нема проблем. Прво и основно тоа беше пробивање, второ, последниот напад на Данците траеше минута и 50 секунди, трето, Лауге направи пробивање на почетокот на тој напад, пробивање кое се виде од свемирот али судиите немаа муда да го свирнат. Очигледна судиска помош доби Данска на крајот, незаслужен им е бодот.и што ако воделе 55 минути?Па,глава изгубија последните 5 минути,плус у последниот напад на Данска фаул над Хансен не свиреа,така што лесно можеше и да загубат,така што реален резултат!