Тема 151 Нoва Година

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
ќе стаам мор, чекај имаме проблем во сеир и забава, ни ја затворија темата од војаери што протестираа, си играат со здравјето на луѓето што си се зезаа таму у п/м. а никој не ги чепкаа што се мешаа за инат, а бе пис народ фккк пуууу сме!

jV8KjiR.jpg

А ја со мобилен штракнав една не знаев ни дали ми е во фокус зашто ништо не мИ беше во фокус :sramezliv:

@bijons слика!!!!

... да да, како што рече ти едно пишливо „браво“ за колажот што толку се намачив... ќе ви паднеја забите ако проговоревте и ти и тото? барем од култура не од друго... па јас сум мрчела, па вие не цените бре труд...крвав... очите ми паднаја... прстите ме болат од маусот, кичмата ми се свитка...вода не пиев дехидрирав ... на моб не се јавував...надвор не испаднав... ништо не јадев....додека го правев колажот... зашто за едно бравоо или било што, неприметливо помина? :confused:
Ааааа за до душа во право си, алал да ти е ама сериозно не де зафркавам , јас видов дури мене на ноември дури сите слики скоро се мој ми си го погодина и месецот роденден ми е тогаш :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom