ДИПЛОМИРАШЕ ВЕЉКО НА ЦЕЦА

Со среќа нека му е, па наредно и да се жени. Верувам голема радост во семејството Ражњатовиќ.
Автоматски споено мислење:

Многу битна имформација,сега Балканот ќе стане прекрасно место за живот!:confused:
Секако дека е битна. Не се случува често син на српски војвода да дипломира. Поздрав.

Ве молам кликајте повеќе пати на линковите од уводниот пост, за да видат медиумите дека народот сака вакви ведри и убави вести.

се надевам дека за мајтап е отворена темава :tapp:

Си се жени, си дипломира, сега уште некоја фина работичка да си најде да си го нареди животот, прав пример за сите.

Леле, мислев проколнат сум со оваа Цеца по фејсбуци, инстаграми, твитери, секаде да ме следи, кога - ми се појавува и на Кајгана. Сега сум сигурен дека сум проколнат. :popce:

Свака чаС... После потресната вест од пред неколку месеци дека запалил свеќа на гробот на татко му ова доаѓа како мелем на рана...

Туку кога сме веќе кај татко му, оти медиумите не не’ информираат малку и за другите потомци на криминалци и убијци. Пример каде е и што прави синот на Чарлс Менсон и такви некои занимливости...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom