Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Вкупно гласачи
    87
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја у мислењата зборувам за луѓе, не за секта како вас, односно на луѓе што имаат мозок и што знаат да дискутираат.
...оф и ти најде за друг да пишеш што те правел или не те правел глупав, а ти тука ни делиш мозок... бајдевеј колку кошта еден грам мозок? шиткаш или не?
аааааа тоа за секта, не ми кажувај, да не ви дадам пример како ме пречекавте во вашата подтемичка на Филм со тој филмаџијата злативицето кога прв пат постирав, како со метла ме избркавте :pos: како рековте тоа од Али експрес сум била? :facepalm:

@bijons абе зошто му го направи ова?
Следен чекор, модератор да те стаиме, за да има простор (ако не се избрише) да умара како модератори го деградираат и малтретираат.

@bijons абе зошто му го направи ова?
Следен чекор, модератор да те стаиме, за да има простор (ако не се избрише) да умара како модератори го деградираат и малтретираат.
... е да де ...мене модератор поради него да ме поставите :neetaka:

...тек тогаш ќе ми го отвори шупчето „ ко озонска дупка“ (негови зборови) дека поради него ме ставивте модератор :pos:

Бриј ама те изгоре Бијонс.
На твое место ќе деактивирам профил ама ти не си ни пола човек од тоа што се претставуваш и немаш храброст да го напраиш тоа.

Ај, докажи ми спротивно, докажи дека можеш и деактивирај!
Внесете опција за деактивација на профил asap, ве молам, од „хуморов“ од страна на вас мажјациве на темава комплетно ми атрофираа јајниците и посакав веќе никогаш да не се парам или евентуално прокреирам. И јака даму ако сте модератори или админи и колку лајкови сте попиле (слободно намачкајте си ги на лепче и к'снете си ги), кога нивото на контрааргументација ви е крајно инфантилно и канцерогено.

pak se povtoruvam kakva sobiranka koga ovde nema kultura,ponasanje se e so lazni nikovi kako ke se gledame vo 4 oci ? zatoa koj saka dobrovolno neka se otvori tema ima nekoj koj saka da ne e anonimen i da razgovara da prasa nesto ,vaka stavi slika od kozle bozle i vregaj omalovazuvaj toa se narekuva kukavicluk ,toj sto pisel so mene vo l.p dobre me znae koj realist sum jas

... е да де ...мене модератор поради него да ме поставите :neetaka:

...тек тогаш ќе ми го отвори шупчето „ ко озонска дупка“ (негови зборови) дека поради него ме ставивте модератор :pos:
Аман ма ти, па треба да те стават за супер модератор на форумов, ти си единствена нај објективна, реална, искрена, праведна, супер активна, хумана и тако даље...аха, заборавив...ТИ си форумџика најкајганџика за 2019 год.
:backa:

Аман ма ти, па треба да те стават за супер модератор на форумов, ти си единствена нај објективна, реална, искрена, праведна, супер активна, хумана и тако даље...аха, заборавив...ТИ си форумџика најкајганџика за 2019 год.
...не ги сскаај моооор и да сакаат сега поради тебе ќе се откажат :boksix: :pos:

Внесете опција за деактивација на профил asap, ве молам, од „хуморов“ од страна на вас мажјациве на темава комплетно ми атрофираа јајниците и посакав веќе никогаш да не се парам или евентуално прокреирам. И јака даму ако сте модератори или админи и колку лајкови сте попиле (слободно намачкајте си ги на лепче и к'снете си ги), кога нивото на контрааргументација ви е крајно инфантилно и канцерогено.

Пред 2-3 минути размислував дека дискусијава е безцелна, кога оно излезе и нешто позитивно, светов нема да има твој потомок.
Автоматски споено мислење:

„ ко озонска дупка“
Ај те молам најди го цитатот :D

Пред 2-3 минути размислував дека дискусијава е безцелна, кога оно излезе и нешто позитивно, светов нема да има твој потомок.
Автоматски споено мислење:

Ај те молам најди го цитатот :D
Можеби мислеше „бесцелна“.

Сум се збирал со другари, со колеги од факс, што сакате кажете ама оваа беше луда и незаборавна собиранка :jeeee:, запознав многу дечки и девојки. Утредента едвај се опраив во 2 поручекта станав :pos: :D

aли види безобразни говеда бре саат не ѝ поклонија
(ко на фемина што праат)

aли види безобразни говеда бре саат не ѝ поклонија
(ко на фемина што праат)
Лелеееее..абе немој, немој, не ги вреѓај...ке те банираат од форумов....ајјјјјј...:facepalm::vozbud::ban::brlav:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom