Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нрма врска, ја заебавте со датите.. требаше втора половина на на јануар ко имавме одмори сите.. ние пак ќе си се договориме да си се најме со Пеџа, ама без фајтој нормално.
Еве, следната ќе ја договарате вие, на датум кој вам ви одговара. Ако постои таков.Нрма врска, ја заебавте со датите.. требаше втора половина на на јануар ко имавме одмори сите.. ние пак ќе си се договориме да си се најме со Пеџа, ама без фајтој нормално.
П.с. не бев ни во Мк ко била собиранкава![]()
Еве, следната ќе ја договарате вие, на датум кој вам ви одговара. Ако постои таков.
Вистината (и воедно, жално) е тоа што сите се толку способни да организираат собиранка и сите го имаат „совршениот датум“, па најверојатно затоа немаше собиранка со години. Очигледно дека генерациите станаа толку тапа, толку затворени, диви и незаинтересирани за реална дружба - што секогаш наоѓаат причина да ескивираат собир во живо. Не зборам за тебе или само за тебе. Општо. Ама на Facebook e полесно. Ќе си се зезаме и тураме лајкои. Хехе.
И знам дека многумина ќе речат „па форумот не е тоа што беше“. И се согласувам, воопшто не е. Ама форумот го прават членовите - сите ние. Не е до бројот на активни корисници, туку до нивното присуство и интеракција. На првата собиранка бевме присутни 13 души, а просечна бројка на онлајн корисници беше 15. Во 2007 успеавме да наполниме цела дискотека (Миднајт) со Кајганаџии. Во 2020, толку е сте сите диви и незаинтересирани што и да организираме бесплатен превоз, ручек, коктел, вечера и бесплатен блоуџаб - пак ќе најдете причина да не дојдете.
Ај сега кажи како јас си заминав порано од на сестра ми свадбата и дојдов на собиранка пред некоја година. Оваква жртва за форумот никој нема направено, треба да ми ја покачиш платата и да ме направиш член на годината.![]()
Еве ме, црвенеам од срам.Јас би се срамел ова да го помислам, не па да го направам.
Mind your own business, жентурачо.Иди пали пасоши и објавувај на фб![]()
Mind your own business, жентурачо.![]()
Ретко имам јавни постови на фб, а и да се видливи за сите, сум имала причина за тоа, обично постовите се видливи за оние од листата на пријатели. Среќа моја, па со некои постови правам тригер и џганот сам ми се чисти од листата на "пријатели".Јавни постови на фб се сечиј бизнис, за жал или за среќа![]()
Да, ама чија? Ми се чини како Пеја да си замерува со рандом член од форумов секогаш кога девојка му ќе го одбие.Сексуална тензија?
awwwww е сеа коа ќе те навредам јасџганот
Нема везе, баш периодов супер однос иаме со мајка тиМи се чини како Пеја да си замерува со рандом член од форумов секогаш кога девојка му ќе го одбие.