Новото детенце на Гоогле ... Talk google

• Креатор на темата Креатор на темата Bidikov
  • Време на започнување Време на започнување
ја немам никој на листата....освен братучед ми, кој нема време за да се замара со гугл ток. Некој да пробаме?

prva liga e programcevo

go koristam veke 2 nedeli i moze da kazam deka e bolje od skype ,kvalitetot na zvukot e bolji nego skype ,e sega nema nekoi napredni funkcii ali jebi ga :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Мислам дека Гугл се водат по она "Keep it simple" што дефинитивно се покажува како успешна стратегија.

дефинитивно револуција. Стварно мислам дека ке направат бум. Јас до завчера немав никој на листата, сега натерав уште 15 луѓе што од странство (од мсн, јаху), што од мкд да го инсталираат и се презадоволни.

Кој сака гмаил акаунт нека ми пише пп со задоволство ке пратам покана

Acid напиша:
Мислам дека Гугл се водат по она "Keep it simple" што дефинитивно се покажува како успешна стратегија.

Апсолутно се сложувам со оваа мисла.

Dimitarc напиша:
дефинитивно револуција. Стварно мислам дека ке направат бум. Јас до завчера немав никој на листата, сега натерав уште 15 луѓе што од странство (од мсн, јаху), што од мкд да го инсталираат и се презадоволни.

aj и мене натерај ме.

Супер е!

Дефинитивно е боље од Skype...:wink:

Goddess of Chaos дој на јаху и ке те натерам, мислам ако сакаш, не терам со сила ептен

Може да се користи и за чет, како другиве месинџери, или стриктно за зборување?

може да се користи и за чат и за зборување

Добро е ова Гогле зборувај.....:wink:
Кој сака слободно мозе да ми се пријави ако сака било какви покани од Гугле.....:wink:

може да се праат групи?

иначе сеа ова се води и ко гугл месинџер и ко гугл тељефоњ?

или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom