Фан Клуб: Аргентина

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Најголема грешка му е тоа што не го зима игуаин , човекот е ѕвер а нема настап за репрезентација а се зимат некои играчи како палермо 34 год не е реално тоа што го прави марадона

Па нормално, само Меси лани имаше дадено повеќе погодоци од Игуаин од сите аргентински фудбалери. А Марадона би го земал и Батистута, само за да Игуаин не игра. Што му згрешил толку човекот не знам. Мислам дека Меси - Игуаин е тандем од соништата, не дека Игуаин го бранам затоа што е од Реал, туку едноставно е таков играч кој може добро да соработува со Меси. Али тоа е, дрогата уште што нема да прави. :toe:

Исто така мислам дека Игуаин може да изигра подобро и од Тевез, подобар голгетер е исто така и во реал е грешка да седе на клупа али таа е

Имате Аргентина на НАША ТВ со Парагвај...
Напраел неколку измени Марадона па може оваа ќе тепаат xD

Имате Аргентина на НАША ТВ со Парагвај...
Напраел неколку измени Марадона па може оваа ќе тепаат xD

Ама изгледа дека нема да тепаат. Неможат да мрднат Аргентинциве, валдез се растури од шанси и конечно влезе една
Парагвај 1-0 Аргентина...бит че весело до крај

Не дека ги сакам многу Аргентина ама глупаво ќе ми биде да не иде Аргентина на светско. Од коа дојде Марадона некако ка да пропаѓа Аргентина, незнае да ги најде вистинските 11... а и што прави со голманине, кај е Абоданзиери? Устари? Карицо? Лео Франко? катасторфа!

Аргентина иде во пропаст со Марадона. Жално е една таква земја со извор на таленти и играчишта да не се пласира на Светско поради својот селектор :tapp: :smir:

Парагвај подобро играа, гинеја на теренот... затоа и победија, а Марадона нека му ја мисли, со ваква игра Аргентина ништо не праат, следни 2 мора да тепа инаку курот светско :)

Еквадор скоро па сигурни се четврти шо значи Аргентина самата си решава за својата судбина дали ќе игра во бараж или нема. Во меѓусебен дуел со Уругвај на 13 окотомври ќе биде веселба. Еквадор мислам дкеа не се ртолку прости да си ја упропастат оваа шанса иако имаат тежок распоред играат со Чиле и со Уругвај, а Аргентина едноставно ќе мора да победи во мечот против Уругвај ако сака да оди барем во бараж за светското првеснтво.
П.С. Екипата од Јужна Америка бараж игра со екипата од Северна Америка така?

a za se e vinoven Maradona..ccc go zema Martin Palermo u reprezentacija

covekot definitivno trebe da napusti,sramota e ova
argentina i da otide na SP ne veruvam deka moze nesto povike da storat
ednostavno kako da se gube maradona

Што не му дадаат отказ на Марадона ??? Сеуште го титрат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom