US Open 2019

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на турнирот ќе биди

• Вкупно гласачи
    58
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре иначе не смее Рафа да влезе ептен опуштен, ќе треба да се заслужи победата.

Олеснителен фактот е што Медведев се утепа од играње и што влече повреда, ама сепак нема да биде ептен лесно.

Како и да е.............

ВААААААМООООООООООООООООООС :vozbud:
Да пошто Рафа е од тие што опуштено влагаат во меч. Рафа со мене да игра на да утне зицер на 60 50 40 0 ќе си изебе 100 мајки у глава.

Да пошто Рафа е од тие што опуштено влагаат во меч. Рафа со мене да игра на да утне зицер на 60 50 40 0 ќе си изебе 100 мајки у глава.
Добро, не зборев за Рафа, за фановите повеќе ми беше муабетот, дека уште пред време тука се прават муабети за број на титули

Мрш да ти ебам се пичкарско, 30% прв сервис Надал ти стоиш у трибини. Чешај се сеа 6-1 и 6-2

Кај се повреди Новак полошо ќе поминеше од АО Надал

Како си го закомпликува сетот Надал со некои нелогични грешки... Се надевам нема да го изгуби сега.

Најсигурен смеч играч, на две брејк топки два смеча утна. Катастрофа е општо цел меч, освен сервисот, другово ни на 50% не му е. Никаков тајминг нема.

Немојте случајно некој да го пофали Даниил, и 6-0 да го изгуби четвртиов сет. Од каде само ја вади таа сила, има преку 20 меча изиграно последниве месец дена, 100 саати поминато на терен..секоја чест !

Надал има шанси да го добие најболниот пораз во кариерата. Медведев малце касно, али сфати дека треба со муда да игра за да го добие мечот.

Медвед дај тепај го жити се и прати го у пензија.
Се да ти ебам пичкарско, на 18 слем титули, уште рака ти се тресе при секој битен поен. Ко Чилич да влегол у тебе.

Реков ја Рафа не смее да го потцени :D

Ако го изгуби мечов психички ќе биде уништен до крај на кариера Рафа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom