Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
Македонија Ѓ Петров - Миравци 3 : 0
Стрелци : Лена :18 минута
Јовановски: 42 минута
Лена :51 минута:baeh:

ахаха извинете :pos2: нема повеке така да пишувам ветувам :pos2: ве молам само не ме бришете :costumed2:smir:

Друже, да не сватиш погрешно, беше избришан зашто имаше несодржаен пост со 100 смајлиња, ако си приметил, модераторите таквите ги бришат. Напиши нешто за натпреварот и уз пат удри некој сеир на сметка на Вардар и гледај што помалце смајлиња да користиш .

п.с. Честитки за победата .

ok извинете на грешка не сум знаел ... Фала на честитките , сега Вардар заостанува со 13 бода што значи мали се шансите за нивната ждрепка во лига на шампиони ...:pos2: Ајде може ке не победите на пролет кога ке ви бегаме 30 бода .... :icon_lol:

Vardarec, не смееш да ги омаловажуваш Maкедонија Ѓорче Петров на нивниот фан клуб, тимот со ништо не го заслужува тоа сезонава, ако имаш нешто против нив пишувај на темата за Вардар али не претерувај со навредите за нивните фанови.
Продолжете со нормална дискусија . :smir:

Честито победа дечки, баш ме радува што Ѓорче ќе освои титула годинава. Ги спуштивте на земја залетаните вардарци што мислеа дека се ќе биде нивно од почетокот.

Честито победа дечки, баш ме радува што Ѓорче ќе освои титула годинава. Ги спуштивте на земја залетаните вардарци што мислеа дека се ќе биде нивно од почетокот.
А од кај си толку сигурен дека ке освои титула?
Инаку честитки за есенската титула

imat dosta golema razlika 7 boda ama ima use pola prvenstvo rano e da se kazi deka makedonija ke ja osvoj ligata

Абе да не отидоа играчите на одмор гледам денеска Васко Митрев и Дачо Мојсов се шетаа низ град во Кавадарци :raz:

Гледајте како се слави есенска титула

Каде се сега гордана јанкуловска да види и да каже дека нема залутани куршуми.

Има вакви типци во Ѓорче. Лошо е што се пука али барем некој слави нешто. Само кога ке се сетам на Работнички кога само играчите славеа без публика.

Има вакви типци во Ѓорче. Лошо е што се пука али барем некој слави нешто. Само кога ке се сетам на Работнички кога само играчите славеа без публика.
Се лажеш за ова.Имаше славје на сите титули,и купот лани заедно со играчите во Градски Парк.
Плус и по голем дел од европскте гостувања биле пречекувани и биле фалени за срцето што го оставиле на теренот.
Проблемот е што на вас ќе ви кажат нешто и вие го копирате.Тоа секогаш начинот да се исфустрира комплекс кон Работнички!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom