Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde cestito gjorcevci , ako rabotnicki nemoze da zeme , se nadevam vie ke ja zimete titulata. Samo da ne e vardar :) .

Честитки за Македонија ... Најаки сме нема што :vozbud: Едно е Ѓорчее

Честитки и од мене бевте подобри и заслужено победивте,а за нашите само едно ке кажам КАТАСТРОФА

Ajde cestito gjorcevci , ako rabotnicki nemoze da zeme , se nadevam vie ke ja zimete titulata. Samo da ne e vardar :) .[/quotе]

За инат ќе биде Вардар

Толк ли ти е голем комплексот према Вардар, што дури и во поразот со Македонија го спомнуваш.

Имеше ли братски дуел Ѓоко и Дачо Мојсови вчера јас не ја гледав утакмицат ама како изиграа двајцата ако може некој да каже:smir:

Имеше ли братски дуел Ѓоко и Дачо Мојсови вчера јас не ја гледав утакмицат ама како изиграа двајцата ако може некој да каже:smir:
Братски дуел немаше затоа што Мојсов од Работнички е повреден и неколку кола не игра,а Даниел Мојсов изигра сосема солидно

Братски дуел немаше затоа што Мојсов од Работнички е повреден и неколку кола не игра,а Даниел Мојсов изигра сосема солидно

Знам Ѓоко има скрешеница на раката уште од дербито со Вардар и ете уште нема играно од тогаш.:smir:Комшии ми се и двајцата и се добри играчи..:helou:

Makedonija - Sileks FT 4 :1 - bravo momci
sepak losa slika simov ja skrsi nogata , kolku i da ne igra vo gjorce sepak ima mnogu napraveno za Makedonija . Majstore sto pobrzo da se oporavis ....:salut:

pa pri postignuvanjeto na vtoriot gol za makedonija imase nekoja mesanica pred golot na Sileks nekako simov mu vleze vo sutot na brnjacevski pri sto najverovatnio dobi udar vo nogata ali ne mozev bas ubavo da zabelezam zatoas to imase poveke fudbaleri pred golot , posel toa utakmicata bese vo prekin nekoj 10 - 15 minuti, so ambulantna kola se iznese Simov od terenot... Sepak loso loso

Posle 8 utakmici na domasen teren ova bese prv primen gol i toa od penal vo 90 minuta ... steta

Штета примивме гол. Па задоволни сме од август до крајот на ноември не примивме гол.

da ama zatoa vidovme miravci-makedonija.g.p 1-1 hehe na gosti nemozite da gi tepate sramota,vtoroligaski selski klub :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom