Fantasy Serie A 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Малку се бавни со трансфериве, еве Рибери трет ден кај што е нов играч на Фиорентина, а нигде неможеш да го најдеш на трансфер листата.

Додаден е Рибери ама секако нема да стартува уште првиот натпревар

Ај некој нека провери дали влегов во лигата и ако не сум, дали можам сеуште или после 17 часот не бива?

Ај некој нека провери дали влегов во лигата и ако не сум, дали можам сеуште или после 17 часот не бива?

Ако си под истово име, не си влегол.

Би требало во секое време да можеш да влезеш во лигава.

Ако си под истово име, не си влегол.

Би требало во секое време да можеш да влезеш во лигава.
Giallorossi_10 ме имало бе, а сега незнам како успеав ме има и како boomshakalakka.. сега да избришам еден вајда ќе треба
Автоматски споено мислење:

А ќе објасни некој како да ја избришам оваа Рома лига што ми ја дава, незнам ни како сум влегол..

И незнам како да си го гледам тимот во формација

Screenshot_20190824-174724_Chrome.jpg

Последно уредено:
kaj se more rabiot i de light vo juventus gazo da mu e*am na pomosnikot na sari.

Giallorossi_10 ме имало бе, а сега незнам како успеав ме има и како boomshakalakka.. сега да избришам еден вајда ќе треба
Автоматски споено мислење:

А ќе објасни некој како да ја избришам оваа Рома лига што ми ја дава, незнам ни како сум влегол..

И незнам како да си го гледам тимот во формација

Прегледај го приврзокот 215853
Ваљда у старт влегаш кога бираш "favourite club" на сите фантази игри е така, самата игра те става вo "лига' со сите од таа земја од која што си и сите со иста омилена екипа ко тебе

kaj se more rabiot i de light vo juventus gazo da mu e*am na pomosnikot na sari.

И јас го имам Де Лигт, кога видов дека нема да игра на натпреварот го заменив со Миленковиќ од Фиорентина.

Можеш да направиш по една замена во текот на натпреварите секое коло.

И јас го имам Де Лигт, кога видов дека нема да игра на натпреварот го заменив со Миленковиќ од Фиорентина.

Можеш да направиш по една замена во текот на натпреварите секое коло.
Zamena ili transfer ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom