Што правите кога ви е досадно?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Ловам вакви глупости.
Сакам да продолжам средно балетско. Знам дека можам во истово школо, но јас сакам во странство. Тука нема добри услови, школото не е толку добро, балетот не е толку развиен во Македонија. Ако завршам ви странство ќе имам подобри услови за понатака. Сакам да одам во некоја земја каде што балетот е повеќе ценет и развиен. Како што се: Бугарија, Австрија, Русија, Украина, Германија...
Знам дека ќе треба уште од 15 години да живеам сама, сама да се снаоѓам. Свесна сум за се тоа. Но сепак љубовта кон балетот е голема.
Има некој вакво или некое слично искуство?
Колку ви траела најдолгата врска?
9 години врска, од пред некој месец преточено во брак
Јас со мажето пред брак живеевме заедно
:love::love::love::love::love:

мастурбирам

Гледам видеа от шарената револуцијаи митинзите на СДС.

пијам кафе и сурфам хахах и кога ќе видам дека сум гледал коли пример на нет и сум стигнал до али експрес дека гледам бонсаи дрво време е да легнам хахаха

Пишувам бројки во играчница, па откако и таму ке видам дека е жива глупост, одам на читање стари мислења од "влијателни" кајганџии :rolleyes:

Ако му е на некој досадно, нека ми пише ПМ. Обожавам да правам муабет на било која тема, а највеќе за ,историја/политика, музика или љубов.
(Ако коментаров не е соодветен, пишете ми ќе го избришам)

Zavisi koga kako nekogas izlagam na vozduh,setkaram po kafinja,po nekoi zanimlivi mesta,nekogas slusam muzika i surfam na internet.

Ufff neznam se trudam da izlezam na vozduh da prosetam ako sum setala pak ke setam doma ne se vrtam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom