Што правите кога ви е досадно?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
The_Grim напиша:
Kuti be pa ti...ti najde da kazuvas..po cel den ucis....ne ti e stram...:))

Пер,јас ако веќе учам не учам од што сакам(добро има и такви предмети али ретки се),учам од што морам!!!

У случај да ми е досадно( а тоа многу ретко се случува ),викам едно три-четири другарки на гости и кафенишаме 2 саати минимум.:icon_lol:

Абе како може интернет да имам, a досадно да ми е :)

Per i striptizerka da imas doma pak ke ti stane dosadno...takvi sme nie lugeto...ne se zadovoluvame so nisto...

igram na play station ili na pc.

preeska instalirav counter. koj saka da se presmetame?

ako mi e ekstremno dosadno, spijam.

Се јавувам или пишам смс кај луѓе кои знам дека ќе ми направат да ми е интересно. Излегувам на кафе и со триста муабети и смеење заборавам дека ништо не ми се правело.

Pa koa mi e doadno obicno ili idam kaj nekoja drugarka (ke potracarime) ili ke zeam rolerkite i aj nadvor... edinstveno toa go praam ako nemam inernet:(...inace sum zavisnik od int.:)

Досаден период не се лечи, пошто колку и да се обидуваш да правиш нешто интересно - пак ти е досадно. Досаден период си проаѓа сам од себе. А доаѓа најверојатно како последица на депресија! :-)

се додека сум пред PS не ми е досадно ,а во случај некој да ми го зафати местото, читам . а да и у последно време почнав и да плетам:) какви само шалчиња си сплетов...

EvA`` напиша:
се додека сум пред PS не ми е досадно ,а во случај некој да ми го зафати местото, читам . а да и у последно време почнав и да плетам:) какви само шалчиња си сплетов...

Ееееееееее,на што све ќе те наведе маката!!:kez::kez::kez:

Ако ми е досадно додека сум на работа пишувам пораки (доколку нема што да пишам на форум), а кога ми завршува смена ако ме фаќа сафра, во последно време одам накај Охрид ... ем се развозувам, ем се препивам кафиња, ем се пресмејувам ... кај може да не се излечи досада со ова? :star: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom