Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
ahahahahaha najludoto nesto bese ova so varov na palas
prvo edna situacija gledaat pred asistencijata za golot dali e ofsajd, ok toa ocigledno ne bese, i posle asistencijata so glava, taman vikas ok ova e ofsajd zaso i ovie var sto gledaa se vodea prvo po igracot na palas sto asistira i taka pocnaa da praat linii i gleas dole pozadi nego se izbacue kolenoto na anderson, znaci anderson ne se glea ama kolenoto da i smesta ovoj pocna da crta linii od kolenoto :pos:

Барнли 4та позиција на некомплетирано коло. Годинава ќе имаат пак добра сезона како пред две коај изборија пласман у ЛЕ. Мада тоа играње у Европа мн лошо се одразуе, лани Барнли одвај влегоа во ритам, годинава исти случај е со Волвс.

Liverpulci fudbalot na zapocna na prvi juni ovaa godina.

Trofeite go pravat golem klubot, ne igrata.

Rijaleti cek kje dobiete za dve nedeli.

Liverpulci fudbalot na zapocna na prvi juni ovaa godina.

Trofeite go pravat golem klubot, ne igrata.

Rijaleti cek kje dobiete za dve nedeli.
Ај бе доста јадеш гомна, како не те мрзи секој ден едно исто да пишуваш. Ботлак ебате.

Тука некаде е, ни со неписмен човек, ниту пак со фан на Ливерпул можеш да се разбереш. :P

...неписмениот бар ќе го излажеш. xD

Дај бе престани да постоиш, те молам, мене ме фаќа срам што те читам а најчесто се смеам на глупости на форумов, поготово од навивачи на Јунајтед. Едноставно, нека те проголта земја во истиов момент и нека те прежива едно 200 години па да те исфрли ко издржиготина некаде на некој остров у Тихи Океан у 2219та.

Дај бе престани да постоиш, те молам, мене ме фаќа срам што те читам а најчесто се смеам на глупости на форумов, поготово од навивачи на Јунајтед. Едноставно, нека те проголта земја во истиов момент и нека те прежива едно 200 години па да те исфрли ко издржиготина некаде на некој остров у Тихи Океан у 2219та.
Cmok. :tvg: :tvg:

Ako zivees 300 godini, mozebi kje go proslavis trofeiite, kako jas so Mancester.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom